Online winkelen of toch liever naar de stad?


Online winkelen of toch liever naar de stad?

De afgelopen tijd heb ik aardig weer wat spulletjes gekocht. Online maar ook offline. Wat doe ik eigenlijk liever? Online winkelen of toch liever naar de stad? Vandaag heb ik een aantal redenen voor jullie waarom ik graag online winkel en waarom ik graag naar de stad ga. Wat doe ik het liefst?

Er zijn zoveel webshops online en er komen steeds meer webshops bij. In onze stad gaan er juist meer winkels weg, de stad komt meer leeg te staan. Wat wel terug komt zijn de eettentjes, maar echte shopwinkels zijn er bijna niet meer. Hieronder heb ik een aantal redenen neergezet waarom ik graag online winkel en waarom ik graag naar de stad ga.

10 redenen waarom ik graag online winkel
1. Meer keuze
Er zijn zoveel webshops tegenwoordig online. Als je naar iets op zoek bent, dan is het wel te vinden op internet. Als je naar het item op zoek bent in de stad, hebben ze het gewoon vaak niet.

2. Op voorraad
Ga je naar de stad en zoek je bepaald item, dan kan het zijn dat ze het niet op voorraad hebben. Ze zeggen dan dat ze het wel kunnen bestellen voor je of ze zeggen dat ze het over een week binnen hebben. Juist, dan heb ik die zelfde dag al online het item besteld en dan heb ik het de volgende dag in huis.

3. Kortingen en acties
Als ik iets online bestel, dan zoek ik vaak naar kortingscodes die je dan kan invullen op de website. Er zijn sowieso meer acties online dan in de winkel. Dat is vaak erg aantrekkelijk.

4. Gratis verzending
Dat klinkt altijd zeer interessant he, gratis verzending. Helemaal mooi dus! Ik hoef niet de stad in, ze komen het brengen en nog gratis ook!

5. Vandaag besteld, morgen in huis
Hoe gemakkelijk kan je het hebben, je besteld vandaag en morgen heb je je bestelling al in huis. Lekker lui vanaf de bank.

6. Overzichtelijk
De webshops zijn vaak erg overzichtelijk. Als je op zoek bent naar een bepaald item, dan heb je het al snel gevonden. In de stad ben je toch op zoek naar dit item en moet je soms wel eens verschillende winkels afgaan om het juiste item te kunnen vinden.

7. Winkelen wanneer het mij uitkomt
Ik werk 5 dagen in de week, ik ga ‘s ochtends om kwart over 7 weg en ben ‘s avonds om half 7 weer thuis. Sjah, dan zijn de winkels alweer dicht en heb ik geen mogelijkheid om te gaan shoppen. In het weekend ben ik ook vaak druk, dus eigenlijk vind ik het heerlijk om te gaan winkelen wanneer het mij uitkomt en dat kan online!

8. Recensies van anderen
Als ik ergens naar op zoek ben, dan vind ik het erg fijn als ik de recensies van anderen kan lezen voordat ik het ga kopen. Is het product wel goed genoeg? Hoe denken anderen hierover?

9. Prijsniveau vergelijken
Op internet kan je heel gemakkelijk en snel de prijzen vergelijken van producten. Heerlijk vind ik dat! Bij de ene webshop is een product net iets goedkoper dan bij de andere, perfect dus!

10. Probleemloos ruilen en retourneren.
Ik heb vaak meegemaakt dat ik als ik een product koop in de winkel, deze ik niet meer mag inruilen of alleen inruilen voor een ander product of tegoedbon. Op internet is dat toch vaak anders en gaat gemakkelijker. Als een product niet bevalt kan je het ruilen of zelfs je geld terug vragen. Daar hou ik van!

3 redenen waarom ik graag naar de stad ga
1. Gezellig om even met een vriendinnetje of met man naar de stad te gaan.

2. Als ik bijvoorbeeld schoenen of kleding wil, dan kan ik het gelijk gaan passen en weet ik of het goed is.

3. Contact met medewerkers, als je een vraag hebt, dan helpen ze je direct.

Sorry, maar ik kan even niets anders verzinnen haha. Ik shop toch echt liever online! Ik ga vooral naar de stad als ik bijvoorbeeld make-up spulletjes nodig heb. Deze haal ik dan vaak bij de Kruidvat of bij de Etos. Voor de rest, ga ik toch online shoppen omdat het voor mij toch beter is.

Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen met online winkelen en naar de stad gaan. Wat doe jij liever en waarom?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: