Serie: 11.22.63


Serie: 11.22.63
Bron foto: FOX

Inmiddels hebben we alweer van een aantal series een nieuw seizoen bekeken, zoals die van Peaky Blinders, Orange Is The New Black en Game of Thrones. We waren weer toe aan een nieuwe serie en 11.22.63 stond al heel lang op ons lijstje. We hebben al drie afleveringen gezien en vandaag vertel ik er iets meer over.

11.22.63 is een mini-serie van Stephen King. Het verhaal begint gewoon in het jaar 2016. Jake is een leraar en komt erachter dat er in de diner waar hij altijd komt een tijdmachine is. De eigenaar van de diner is al vaak terug in de tijd gegaan, maar nu is het de beurt aan Jake. De eigenaar heeft namelijk geprobeerd om de moord op John F. Kennedy te voorkomen en heeft al veel onderzoek gedaan. Jake moet dit nu overnemen van hem. Maar elke keer dat hij terug gaat, is het 1960 en wordt alles weer gereset. Hij moet daar dus 3 jaar leven. Ondertussen probeert hij ook andere dingen op te lossen en ook nog meer onderzoek te doen naar de mensen die eventueel te maken hebben met de moord op JFK. Maar het verleden wil niet veranderd worden en dit zorgt al snel voor merkwaardige en angstaanjagende dingen. Hoe zal dit gaan aflopen?

Ik vind het tot nu toe echt een leuke serie. Er zit een goed verhaal in, en in elke aflevering zit er wel spanning in. Je wilt gewoon weten hoe bepaalde dingen aflopen en hoe Jake bepaalde dingen wilt gaan oplossen.

Hieronder heb ik de trailer neergezet:

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

11.22.63 is onder andere te bekijken via FOX.

Ken jij de mini-serie 11.22.63 al en wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: