Serie: Game of Thrones


Game of Thrones
Bron: IMDB

Ok, ok, we zijn echt laat begonnen met de serie Game of Thrones, maar toch wil ik hier graag over schrijven. We waren al eerder begonnen met deze serie, maar toen na één aflevering al gestopt. Ik wist niet echt wat ik er nou van moest denken. Maar een tijdje geleden zijn we toch weer opnieuw begonnen, ook omdat ik zoveel goede verhalen hoorde over de serie. En nu, nou we zijn verslaafd! Vandaag vertel ik ik meer over deze serie.

Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld. Het gaat vooral over de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Maar je hebt ook nog het noorden van Westeros en het oostelijke continent Essos. Er zijn veel verschillende families, zoals de Starks, Lanniseters, Targaryens en meer die tegen en met elkaar strijden voor een plaats op de IJzeren Troon, zodat zij de Zeven Koninkrijken kunnen beheren en beschermen. Daarnaast, “The winter is coming”, en ze proberen er alles aan te doen om hun eigen mensen hiervoor te beschermen.

Het lijkt een Middeleeuws achtige omgeving, met ridders, koningen, kastelen en meer. Er zit ook veel fantasie in, zoals draken, zombie achtige wezens (white walkers), en magie. En er zijn ontzettend veel personages in de serie die ook elk een eigen verhaal hebben en weer met een ander personage of personages te maken krijgt. Daarnaast zijn er ook veel gebieden waar je mee te maken krijgt. Je moet dus zeker goed opletten in de serie. Er zijn zelfs apps gemaakt van deze serie waarmee je ook de stambomen van de families kan bekijken en ook de kaart van de wereld.

Ik vind het echt een heerlijke serie, zo knap in elkaar gezet. Met veel humor, geweld, complotten, verhaallijnen, personages, liefde en ja ook veel naakt! En wat ik ook leuk vind is dat Carice van Houten en Michiel Huisman in de serie spelen. Zij komen later in de serie tevoorschijn en spelen het echt ontzettend goed! Wat ik vooral echt top vind, is dat bijna elke personage een belangrijke rol heeft, echt zeer knap gedaan. Ik ben vooral fan van Arya Stark en van Tyrion Lannister, geweldige personages en zo goed gespeeld!

Dit is echt een serie dat je gezien moet hebben! We zijn inmiddels bij seizoen 5 en die hebben we wel zeker snel helemaal uitgekeken. In april begint als het goed is seizoen 6 alweer. Game of Thrones wordt via HBO uitgezonden. Misschien een tip voor als je Ziggo hebt, wij hebben deze maand onze abonemment een beetje aangepast, zodat we de komende 6 maanden HBO gratis krijgen! Echt geweldig, want je kan via HBO alle seizoenen ook terug kijken!

Hieronder heb ik nog een trailer neergezet:

Kijk jij de serie Game of Thrones al en of je alle seizoenen al gezien? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: