Mijn man heeft verlaten panden gefotografeerd voor Atlas Obscura!


Mijn man heeft verlaten panden gefotografeerd voor Atlas Obscura!

Een tijdje geleden is mijn man benaderd door Atlas Obscura om verlaten panden te gaan fotograferen met een Olympus E-M5 Mark II camera. Daar heeft hij prachtige foto’s mee gemaakt in een verlaten staalfabriek, verlaten zwembad en een verlaten kasteel. En daarnaast heb ik zelf ook nog een leuk nieuwtje! Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over!

Atlas Obscura is een samenwerking aan gegaan met Olympus en ze hebben in totaal 5 van hun favoriete fotografen gevraagd om met de Olympus E-M5 Mark II camera te gaan fotograferen met verschillende ondewerpen. Mijn man heeft dus natuurlijk verlaten panden gefotografeerd met de camera. Hij is op pad gegaan en heeft echt prachtige foto’s kunnen maken.

Atlas Obscura heeft mijn man ook geïnterviewd en een aantal van zijn foto’s in een blog verwerkt. Het hele artikel kan je hier lezen: Haunting photos of Europe’s abandoned buildings, from steel plants to castles.

Ik vind het echt geweldig dat ze mijn man hiervoor gevraagd hebben. Ik ben echt super trots! Ze hadden hem namelijk eens eerder geïnterviewd, dat artikel ging over verlaten kerken. Het artikel kan je hier lezen: Photos of European Churches left in holy ruin.

Wil je graag meer fotografie van mijn man zien? Neem dan eens kijkje op zijn website: HansVanVrouwerf.nl.

Oja ik heb zelf ook nog een nieuwtje waar ik ook ontzettend trots op ben. Een tijdje geleden schreef ik dat een aantal van mijn fotografie werken ook te koop zijn via Public House Of Art en ik heb gehoord dat er al aardig wat verkocht is 🙂 , zelfs de grootste versies van een aantal foto’s (180×125.5cm), super gaaf!!

Ik ben daarnaast nog bezig om de Alles over het fotograferen van verlaten panden pagina te updaten. Wil jij nog graag iets weten wat nog niet op deze pagina staan? Laat dan een reactie achter, dan zal ik het ook verwerken in het artikel (geen vragen over locaties 😉 ).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: