Waarom ik graag bij de H&M shop


Waarom ik graag bij de H&M shop

Begin januari liet ik jullie mijn H&M voorjaar wishlist zien en zo heb ik nog vele andere artikelen geschreven over de H&M, met onder andere nieuwe kleding, accessoires en wishlists. Vandaag wil ik het hebben over waarom ik graag bij de H&M shop. H&M is toch wel mijn favoriete winkel, maar waarom eigenlijk?

Hieronder heb ik vele verschillende redenen neergezet waarom ik graag bij de H&M shop.

1. Persoonlijk vind ik dat ze altijd super mooie kleding hebben dat ook gewoon bij mij past. Jeans, jassen, truien, tops, jurkjes en meer! De kleuren zijn ook altijd gevarieerd en er zit altijd wel veel kleding bij wat ik echt mooi vind. Zoals de jeans, ik hou van low waist skinny jeans en de jeans bij de H&M zijn echt altijd perfect voor mij! Ze zitten echt heerlijk en mooie kleuren 🙂 . Op bovenstaande foto heb ik ook H&M jeans aan.

2. De kwaliteit van de kleding vind ik ook echt goed. De kleding gaat niet zo snel kapot en met sommige kledingstukken kan ik best last mee doen, wel een aantal jaar.

3. De prijs van de items is ook altijd zeer goed. Niet te duur en er zijn ook vaak sales waarin je kledingstukken en accessoires met een fijne korting kan kopen.

4. Er zijn ook vaak kortingscodes op internet te vinden of die krijg je per e-mail binnen (als je bent ingeschreven van hun nieuwsbrief). Deze kortingen zijn echt vaak zeer gunstig.

5. Een actie die ze ook vaak hebben, is dat de verzending gratis is. Als je daarnaast ook nog eens kortingscodes kan gebruiken, dan ben je vaak best goedkoop uit voor mooie kleding en accessoires 🙂 .

6. Ook kan je oude kleding inleveren bij de H&M. Heb je bijvoorbeeld nog kleding liggen dat je niet meer wilt dragen of ze zijn kapot, dan kan je twee tassen kleding inleveren bij de H&M (per dag, per klant) en dan kan je ook een kortingsbon met 15% korting op artikel. Zo kan je gelijk weer nieuwe kleding kopen met een fijne korting! En de kleding dat je hebt ingeleverd, wordt ook nog eens gerecycled of gebruikt. Goed voor het milieu en je helpt hierbij ook nog eens andere mensen!

7. Ze hebben ook vaak hele mooie samenwerkingen met designers, zoals bijvoorbeeld Versace, Jimmy Choo en Alexander Wang. Je kan hiermee super gave designer items scoren, maar voor een gunstere prijs! Zo heb ik eens een super mooi roze topje van Versace gescoord. En ik ben van plan om meerdere designer items te scoren mocht er weer een fijne samenwerking aankomen 🙂 .

8. En ze hebben naast kleding en accessoires ook nog fijne beauty producten, dus het is niet alleen een kledingwinkel.

Dit zijn toch wel de redenen waarom ik graag bij de H&M winkel. Ik kom vaak in de winkel zelf, maar ik shop ook graag bij hun online.

Bij welke kledingwinkel shop jij graag en waarom?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: