Heusden in de avond met een prachtige dubbele regenboog


Heusden in de avond met een prachtige dubbele regenboog

Vorige maand hadden we weer een PhotoWalk. Dit keer zijn we naar een super mooi vestingstadje geweest, namelijk Heusden. We gingen in de avond foto’s maken en vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien πŸ™‚ .

We hadden zo rond de 20:00 uur afgesproken op een parkeerplaats in Heusden. Maar mijn man en ik waren al wat eerder in Heusden en we kwamen ook al een aantal anderen tegen. We besloten om even wat rond te lopen, zodat we mooie plekjes konden vinden voor de zonsondergang en het blauwe uurtje. Rond 20:00 uur gingen we terug naar de parkeerplaats en begon het te regenen. We besloten om even wat te gaan drinken en te gaan zitten bij een aantal van onze vrienden die daar al zaten πŸ™‚ . Nadat het gestopt was en we hadden onze drinken op, gingen we al met een aantal op pad om te gaan fotograferen. De rest zou iets later erachter aan komen.

We gingen gelijk naar een van de plekken die we van te voren al hadden gezien. We hadden hier toen prachtig licht en op een gegeven moment, zagen we een regenboog. Wow!! Super mooi! Iedereen ging gelijk foto’s maken. Maar we zagen er toen niet één, maar juist een dubbele regenboog. Hoe gaaf is dat!? En deze kwam juist mooi uit bij één van de molens die in Heusden staan. Bovenstaande foto is gemaakt van twee foto’s. Met één foto kreeg ik de regenboog er niet mooi op, dus heb ik er twee aan elkaar geplakt. De dubbele regenboog staat er net niet helemaal op, maar die ruimte had ik helaas ook niet echt. Ik vind het echt een prachtige foto geworden! Ik ben blij dat we gelijk na het drinken weg zijn gegaan. De rest kwam er ook aan en we riepen dat ze moesten komen πŸ™‚ . En op een gegeven moment stonden er bijna 20 fotografen boven op een dijkje om foto’s te maken haha. Super leuk gezicht!


Heusden in de avond met een prachtige dubbele regenboog

Even later ging iedereen weer zijn eigen gang en liepen er een aantal hier en een aantal daar om verder te gaan fotograferen in de avond. De zonsondergang vond ik zelf niet zo spannend, dus daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Wel van het blauwe uurtje. Hier stonden mijn man en ik op een steiger in de haven. Op de achtergrond een molen met een super mooie reflectie in het water. De lucht vind ik hier ook echt zeer mooi.


Heusden in de avond met een prachtige dubbele regenboog

En nog een laatste foto die ik heb gemaakt is van het haventje binnen de muren. De brug, molen, bootjes en huisjes, gewoon een super mooi gezicht! De lichtjes, de lucht en reflectie maken deze foto helemaal af πŸ™‚ .

Ik heb niet veel foto’s kunnen maken die dag, aangezien ik het behoorlijk zwaar had vanwege mijn bekkenpijn. We hebben het dan ook niet lang uitgehouden die avond en we zijn dan ook weer vroeg naar huis gegaan.

We hebben dan ook besloten dat dit de laatste PhotoWalk is die wij voorlopig zelf organiseren. Mijn man heeft het de komende maanden ook enorm druk met zijn werk en ik hou het gewoon niet meer vol om zo lang rond te lopen en te fotograferen. Volgend jaar in het voorjaar gaan we weer kijken of het op kunnen pakken. Tot die tijd kan het zijn dat er geen PhotoWalks zijn, of dat er een PhotoWalk wordt georganiseerd door één van onze vrienden.

Ik ben toen blij dat ik deze PhotoWalk nog heb gedaan πŸ™‚ . Ik ben zeer blij met de foto’s die ik heb kunnen maken!

Ben jij wel eens in Heusden geweest? En welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: