Tiger & Turtle – Magic Mountain in Duisburg

Tiger & Turtle – Magic Mountain in Duisburg

Een tijdje geleden zijn we met onze fotografie vrienden naar Duisburg gegaan. We hebben toen foto’s gemaakt van Landschaftspark en ook van Tiger & Turtle – Magic Mountain. Een prachtig kunstwerk! Het is een uitkijktoren in de vorm van een achtbaan. In dit artikel laat ik een aantal foto’s hiervan zien.

Tiger & Turtle – Magic Mountain in Duisburg

Het kunstwerk is ontworpen door Kunstenaarsduo Heike Mutter en Ulrich Genth. Tiger & Turtle is een gebouwd om een voormalige zinkafvalberg. Het is best een grote heuvel waar het op staat en je loopt er via een lange pad rondom de heuvel naar boven. Het is een beste klim naar boven ook, maar och wat is het daar mooi zeg!

Tiger & Turtle – Magic Mountain in Duisburg

Het leuke van het kunstwerk is, dat je deze kan belopen. Het is namelijk begaanbaar middels trappen, hoe tof!! Helaas kon ik die dag zelf niet erop lopen, vanwege mijn rug. Maar ik wil er zeker nog wel een keer naar toe om het te belopen.

Er is ook een looping in het kunstwerk, natuurlijk kan je hier niet bij komen. Op een gegeven moment kom je hekjes tegen en er hangen ook camera’s. Want ja, er zullen altijd wel mensen zijn die het willen proberen haha. Je kan wel beide kanten op tot de looping en daarna ga je weer terug.

Ik vind het echt een super mooi kunstwerk en zeker een aanrader om hier eens naar toe te gaan als je in de buurt bent van Duisburg. Het is prachtig verlicht en het kan er ook best druk zijn. Toen wij er waren, was het ook best druk (al zie je dat niet terug op de foto’s hihi).

Meer informatie kan je lezen op de website DeArchitect.nl.

Ben jij wel eens bij Tiger & Turtle geweest? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: