Mijn leven in foto’s #82 – Echte Post Is Cool, Ouwehands Dierenpark en Dry Needling

Mijn leven in foto’s #82 - Thomas

Wat een heerlijk weertje de afgelopen dagen he, daar kan ik echt van genieten! De afgelopen weken heb ik ook weer leuke dingen beleefd. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen drie weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #82 - De Sims Freeplay

Mijn leven in foto’s #82 - De Sims Freeplay

Mijn leven in foto’s #82 - De Sims Freeplay

Van De Sims Freeplay was er weer een nieuwe update beschikbaar. Super tof!

Mijn leven in foto’s #82 - Leerdam haven

Mijn leven in foto’s #82 - Leerdam haven

Het is altijd zo heerlijk om even een rondje te wandelen door de haven van Leerdam. Echt is hier echt zo mooi!

Mijn leven in foto’s #82 - Thomas

Met Thomas gingen we ook nog even naar de Natuurtuin in leerdam, waar mijn man prachtige foto’s heeft gemaakt van Thomas <3 . We hebben ook gelijk een van de foto's laten afdrukken en ingelijst. Daarnaast ook nog deze foto aan mijn ouders en schoonouders gegeven 🙂 . Mijn leven in foto’s #82 - FenExpo

Mijn man was dit jaar ook uitgenodigd om te kijken op de FenExpo en ik mocht ook mee. Vorig jaar was ik hier ook naar toe gegaan en werd ik nog op de foto gezet voor op de cover van Bedrijvig Magazine. Ze hadden dit jaar alle covers op een rij gezet en ik sta er ook tussen, hoe leuk! Kan jij mij spotten??

Verder vond ik het dit jaar iets minder interessant dan vorig jaar. Maar toch kan ik wel een aantal bedrijven mailen voor een eventuele samenwerking. Dat is altijd fijn 🙂 !

Mijn leven in foto’s #82 - Pakketjestijd

Het is weer pakketjestijd! Super leuk altijd om perspakketjes te mogen ontvangen.

Mijn leven in foto’s #82 - Echte Post Is Cool

In had me dit jaar weer ingeschreven voor Echte Post Is Cool en ik was weer lekker creatief bezig hihi. Zo leuk om te doen!

Mijn leven in foto’s #82 - Ouwehands dierenpark

Vorig weekend zijn we naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest. Ik vind het daar echt super mooi. Thomas vond het ook echt geweldig. Hij is echt gek op dieren, vooral vogels en vissen vind hij helemaal te gek hihi.

Mijn leven in foto’s #82 - Gluren bij de buren

Even gluren bij de buren haha.

Mijn leven in foto’s #82 - Dry Needling

Al een tijdje heb ik enorm last van mijn rug en van uitstraling in bil en been. Nu werd ik eindelijk doorverwezen naar een fysiotherapeut en hier krijg ik dry needling. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord. Maar ze gaat dus met bovenstaande naald van 5 cm in mijn spier prikken, zodat mijn spieren ontspannen en rustig worden. De behandeling is best pijnlijk, maar het helpt wel enorm! En omdat het helpt, kan de pijn niet komen van een hernia. Yessss!! Daar ben ik zo blij mee. De komende weken krijg ik nog de dry needling behandeling voor in mijn bil en ook in mijn rug. Dus ik ben zeer benieuwd hoe dit verloopt. Tot nu toe ben ik er zeer tevreden over.

Mijn leven in foto’s #82 - Echte Post Is Cool

Yesss, gisteren was het Echte Post Is Cool dag!! Ik ontving gisteren bovenstaand pakketje en ik schreef hier ook over. Ben je dus benieuwd wat ik allemaal heb gekregen, kijk dan hier: Echte Post Is Cool #6 – Wat heb ik gekregen?.

Mijn leven in foto’s #82 - Natuurtuin

Mijn leven in foto’s #82 - Natuurtuin

Mijn moeder kwam gisteren ook nog op visite. Mijn ouders wonen in Meppel en hierdoor zie ik ze niet zo vaak. Dan vind ik het altijd super leuk dat mijn moeder langskomt met de trein. We hebben een zeer mooie en gezellige dag gehad. We zijn ook heerlijk gaan wandelen in de Natuurtuin en Thomas is voor de eerste keer van zo’n grote glijbaan afgegaan. Mijn man nam hem op schoot en samen gleden ze van de glijbaan af. Thomas vond het echt helemaal geweldig haha. Super tof om te zien!

Mijn leven in foto’s #82 - Me-Time

Na een zeer mooie en gezellige dag te hebben gehad gisteren, heb ik een heerlijke me-time gehad. Even lekker genieten, daar hou ik van!

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Vandaag is het koopzondag in Leerdam en er is een foodtruck festival. Dus we gaan vanmiddag nog wel even een rondje door de stad lopen. En verder heerlijk genieten van het weer zo lang het nog kan en genieten van de vrije tijd.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: