Amsterdam & Zaandam @ Night


Amsterdam & Zaandam @ Night

Een tijdje geleden zijn we naar Amsterdam en Zaandam geweest om in de avond te gaan fotograferen. Ze zijn we een aantal bruggen langsgegaan, maar we zijn ook in Amsterdam centrum geweest en in Zaandam bij het station. Vandaag ik jullie mijn foto’s zien van die avond 🙂 .

Bovenstaande foto is van de Phytonbrug in Amsterdam. Een prachtige rode brug met aparte vormen. Het is een loop- fietsbrug en we zijn er ook overheen gelopen, ik kan zeggen dat hij niet echt lekker loopt hahah. Maar de brug zelf vind ik echt super gaaf om te zien en om te fotograferen. Deze stond nog op Mijn lijst om te gaan fotograferen.

Amsterdam & Zaandam @ Night

Een andere brug die ook op mijn lijst stond om nog te gaan fotograferen is de Enneüs Heermabrug. Ook deze heeft prachtige vormen.


Amsterdam & Zaandam @ Night

Amsterdam & Zaandam @ Night

We zijn ook nog in het centrum van Amsterdam geweest om de verlichte grachten te fotograferen 🙂 .


Amsterdam & Zaandam @ Night

Deze brug vond ik ook nog echt super leuk om te fotograferen. De lampjes zijn echt gaaf!!


Amsterdam & Zaandam @ Night

En in Zaandam hebben we nog foto’s gemaakt rondom het station. Helaas zijn ze daar nog bezig met bouwen, dus heb ik er maar eentje kunnen maken. Dit is van een hotel. De vormen en kleuren vind ik echt gaaf. Die huisjes en winkeltjes daar zijn ook zo gebouwd en nu zijn ze bezig om meer te bouwen/renoveren. Dus hier komen we zeker nog eens terug.

Dit waren mijn foto’s van Amsterdan & Zaandam @ Night. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mijn foto’s te zien. Binnenkort komen er ook weer PhotoWalk foto’s online. Aanstaande zaterdag gaan we naar Haarlem om weer in de avond te gaan fotograferen.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: