Mooiste bruggen van NederlandIn Nederland hebben we ontzettend mooie bruggen die ik inmiddels ook al heb gefotografeerd samen met mijn man. Vandaag laat ik jullie de mooiste bruggen van Nederland zien die ik al op de foto heb gezet. Benieuwd? Kijk snel verder!

ErasmusbrugFoto gemaakt door mijn man: Hans van Vrouwerf

Een van de bekendste bruggen van Nederland is natuurlijk de Erasmusbrug in Rotterdam. Afgelopen zaterdag hadden wij een PhotoWalk te Rotterdam en heb ik deze mooie grote brug op de foto kunnen zetten. Mijn foto’s van Rotterdam kan je hier bekijken. Bovenstaande foto is gemaakt door mijn man :). Het is echt een ontzettend mooie brug die ook ‘s avonds verlicht is.

Prins Clausbrug


Prins Clausbrug

Prins Clausbrug

Prins Claus brug

Een kleinere versie van de Erasmusbrug is de Prins Clausbrug te Papendorp Utrecht. Een mooie brug, niet heel erg groot, maar ook zeer bijzonder om te fotograferen. Bovenstaande foto’s heb ik gemaakt tijdens een PhotoWalk vorig jaar en een heb ik gemaakt op een avond. Zoals je ziet is deze ook erg mooi verlicht ‘s avonds.

Enneüs Heermabrug


Amsterdam & Zaandam @ Night

De Enneüs Heermabrug is een brug die ik nog graag wil gaan fotograferen. De brug verbindt het Zeeburgereiland met het Steigereiland in het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg. Hij heeft prachtige sierlijke vormen en is mooi wit. Ik hou hier wel van. De brug is ook zeer bijzonder verlicht ‘s avonds. Je krijgt namelijk zeer mooie kleuren te zien.

Pythonbrug


Amsterdam & Zaandam @ Night

Een ander bijzonder brug is de Pythonbrug te Amsterdam. Een rode brug met ook mooie vormen.

Dit zijn de bruggen van Nederland die ik erg mooi vind en ook heb gefotografeerd.

Welke brug van Nederland vind jij erg mooi?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: