ELLE Denimbijbel met denim ELLE tablethoes


ELLE Denimbijbel

De ELLE Denimbijbel ligt sinds 1 mei in de winkel. Het is de ultieme papieren personal shopper en hét naslagwerk voor elke denimliefhebber. Dit is een speciale editie van ELLE met alles wat je zou willen hebben, zien en weten over denim. De Denimbijbel heeft 260 pagina’s. Benieuwd wat je allemaal kan vinden in de Denimbijbel, kijk dan snel verder!


ELLE Denimbijbel

Je kan de ELLE Denimbijbel zonder, maar ook met de ELLE denim tablethoes verkrijgen. Als je hem met tablethoes wilt hebben, dan kan je terecht bij de AKO, Bruna en De Bijenkorf. Ik heb gekozen voor met tablethoes, ik vind het namelijk echt gaaf eruit zien!


ELLE Denimbijbel

ELLE Denimbijbel

Er zitten knopdrukken aan de tabletjes, zodat je hem gemakkelijk open en dicht kan maken. Gaaf toch?


ELLE Denimbijbel

Echt alles over denim vind je in dit speciale editie.


ELLE Denimbijbel

Zoals bijvoorbeeld Denim van de straat. Je ziet namelijk echt overal op straat denim, waar je ook maar kijkt. Ik ben zelf ook een echte denim meisje, ik draag graag spijkerjeans :).


ELLE Denimbijbel

In de personal style zie je hoe mensen hun denim graag dragen. Wat is jouw denim style?


ELLE Denimbijbel

Natuurlijk zijn tips & tricks altijd welkom! Je vind hier ook vele tips & tricks, zoals bijvoorbeeld hoe je denim kan dragen, maar ook hoe je het beste denim kan wassen en drogen!


ELLE Denimbijbel

Shoppen, daar houden we van toch?! Ontzettend veel items zijn in de denimbijbel te vinden met hun prijskaartje. Heerlijk snuffelen en shoppen maar!


ELLE Denimbijbel

Modeseries ben ik altijd gek op. Hier kan ik altijd veel inspiratie uithalen. Ook dit keer zijn er weer vele modeseries te bewonderen met heel veel denim!


ELLE Denimbijbel

En bij fashion hoort natuurlijk ook beauty, ook dit keer weer een speciale gedeelte over beauty :)!

Ik vind het weer een heerlijke bijbel met ontzettend veel lees- kijk- en shopplezier!

De ELLE denimbijbel ligt in de winkel voor slechts € 5,99. Wil je de denim tablethoes erbij hebben, dan kost hij € 6,99. Als je abonnee bent van de ELLE, dan zit er een brief bij de nieuwste ELLE magazine en hiermee krijg je 50% korting en betaal je dus maar € 3,50!

Heb jij de ELLE denimbijbel al gehaald of ben je van plan om hem te gaan halen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: