Avondfotografie


The Wall

De laatste tijd zijn we een aantal keer op pad geweest voor avondfotografie. We hebben verschillende plekken bezocht om te fotograferen. Met avondfotografie kan je mooie belichte plekken fotograferen, maar denk ook bijvoorbeeld aan het fotograferen van lichtstrepen van voertuigen op de weg.


The blue wall

Bovenste twee foto’s heb ik gisteravond gemaakt. We zijn toen naar The Wall Utrecht geweest langs de A2. Een muur waar vele winkels in zitten. De voorkant (of achterkant, hoe je het maar bekijkt 🙂 ) is verlicht en krijgt iedere keer andere kleuren, zoals blauw, paars, rood en groen. Een prachtig gebouw!


Van der Valk

Als het mistig is, dan kan je ook prachtige foto’s maken. Op bovenstaande foto was het iets mistig en we zijn toen naar Hotel Van Der Valk Houten gegaan. Je hebt voor het hotel water en wegen liggen en je kon de reflectie van het hotel in het water zien. De mist zorgt ervoor dat er mooie stralen van het licht de lucht in gaan en mooi zichtbaar zijn. Hier kan je mooie foto’s van maken.


Lopik

Rond kersttijd zijn we ook naar de mast van Lopik of Gerbrandytoren geweest. Dit is een zendmast en rond kerst is hij altijd verlicht met mooie kerstlichten. Hier kan je ook prachtige foto’s van maken.

Kasteel Heemstede

Die dag zijn we ook naar Kasteel Heemstede geweest. Een prachtig kasteel met rondom water. Het kasteel is erg mooi verlicht en je kan prachtige reflectie in het water vastleggen.

De komende tijd zullen we nog vaker avondfotografie gaan doen, maar ook zonsondergangen. Binnenkort zal ik dus meer foto’s laten zien :).

Wat vind jij van de foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: