Foto’s van prachtige tulpenvelden en het Veerse Meer

Foto's van prachtige tulpenvelden en het Veerse Meer-4

Vorige week zijn we met onze fotografie vrienden op pad geweest om te gaan fotograferen. We hebben toen prachtige tulpenvelden, het Veerse Meer en een zonsondergang gefotografeerd. In dit artikel laat ik een aantal foto’s zien van de tulpenvelden en een foto van het Veerse Meer.

Foto's van prachtige tulpenvelden en het Veerse Meer-4

Foto's van prachtige tulpenvelden en het Veerse Meer-4

Bij ons vrienden in de buurt heb je prachtige tulpenvelden met tulpen in verschillende kleuren. Super mooi om te zien! Het waaide wel helaas die dag enorm hard, dus het was wel lastiger om de tulpen goed op de foto te krijgen. Toch ben ik blij met deze foto’s.

Foto's van prachtige tulpenvelden en het Veerse Meer-4

Nadat we de tulpen hadden gefotografeerd, hebben we heerlijk gegeten bij onze vrienden thuis en zijn we daarna naar het Veerse Meer gegaan. Het Veerse Meer is een kunstmatig brakwatermeer in de provincie Zeeland, dat is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Het is een heel mooi gebied waar ik bovenstaande foto heb gemaakt. Deze komt heel erg mooi uit in zwart-wit.

’s Avonds gingen veel van onze fotografie vrienden naar huis en bleven we met vier man over. We hebben toen nog foto’s van een hele mooie zonsondergang aan zee gemaakt. Deze foto’s zal ik binnenkort ook delen op mijn blog. Ik heb ook nog een vlogje gemaakt van deze dag, deze moet ik nog editten en zal ook binnenkort op mijn blog komen 🙂 .

Welke foto vind jij het mooist? En ben jij wel eens naar het Veerse Meer geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: