Mijn favoriete jeans van Esprit


Favoriete Jean van Esprit

Every girl needs a great pair of jeans! So true! In mijn kledingkast heb ik ook zeker een aantal zeer fijne en goede jeans. Ik ben een echte jeans meisje. Ik loop er dan ook elke dag in. Sommige jeans heb ik zo vaak gedragen, dat ze echt versleten zijn. Ook ben ik afgevallen en ben ik echt toe aan nieuwe jeans. Ik heb eens in de webshop van Esprit gekeken en daar heb ik nieuwe favoriete jeans gevonden. Vandaag laat ik mijn favoriete Jeans van Esprit zien. Kijk dus snel verder!

Je hebt jeans in alle soorten en maten. Mijn favoriete jeans zijn toch echt wel de denim jeans en dan het liefst low / medium rise jeans. Daarnaast vind ik skinny jeans en stretchy jeans erg mooi. In de webshop van Esprit vind je een zeer breed assortiment aan jeans. Ik koop erg graag kleding van Esprit, het zit namelijk comfortabel en is van goede kwaliteit. Daarnaast is de kleding zeer modieus. Esprit heeft veel winkels in Nederland, maar het liefst koop ik toch online. Daarom heb ik een kijkje genomen in de webshop van Esprit. Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete jeans neergezet.


Esprit - Stretchy used-denim jeans

Ik heb in mijn kledingkast ook verschillende kleuren jeans, van donkerblauw tot lichtblauw en grijs. Bovenstaande jeans vind ik echt super mooi. Stretchy, medium denim en skinny. Daar hou ik van! Het topje is trouwens ook echt cute 🙂 !


Esprit - Modieuze stretchjeans

Ik draag ook graag riemen. Ik heb zwarte en bruine riemen in mijn bezit en kan deze mooi combineren met mijn zwarte en bruine enkellaarsjes met hak. Riemen passen ook erg mooi bij deze jeans, zoals bij bovenstaande modieuze stretchjeans.


Esprit - Smalle destroyed-stretchjeans

Ook jeans waar al wat gaten in zitten, zijn lekker stoer. Met een mooi bloesje erboven en een bikerjack en je bent ready to go!

Wat ik zo leuk vind aan Esprit, is dat hun jeans zeer goed betaalbaar zijn en van goede kwaliteit. Daarnaast vind ik hun service echt goed! Je kan de jeans combineren zodat je stoere outfits krijgt, of zelfs casual of dat je juist dat je outfit heel erg cute maakt. Alles is mogelijk met jeans! Daarom zijn jeans mijn perfecte fashion items die ik graag elke dag draag.

Ben je benieuwd welke jeans Esprit nog meer heeft, neem dan eens een kijkje op hun website. Esprit heeft namelijk ook een mooie pagina opgezet met de top 10 favoriete jeans. Van skinny tot aan boot cuts, van stretch tot aan normale straight jeans. Klik hier om naar de top 10 favoriete jeans van Esprit te gaan.

Wat zijn jouw favoriete jeans?

sentinelliartikel

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: