Mei planning in de Mascha Planner Orlando

April planning in de Mascha Planner Orlando

Het is alweer begin mei en dat betekent dat ik weer een nieuwe planning heb gemaakt in mijn nieuwe planner, namelijk de Mascha Planner Orlando. In dit artikel laat ik mijn planning voor de maand mei zien in mijn Mascha Planner.

Mei planning in de Mascha Planner Orlando

In de planner zitten 12 maandelijkse pagina’s. Deze kan je indelen zoals je zelf wilt. De maand mei heb ik per vakje ingedeeld (de dagen), dit heb ik gedaan met mijn eigen planner stickers en onderaan ga ik mijn doelen en notities voor die maand plaatsen. Bovenaan de pagina heb ik de maand mei geplakt, deze komt ook van mijn eigen planner stickers. Ik schrijf hier altijd alleen de belangrijkste evenementen en taken in, zoals verjaardagen, trouwdagen, afspraken etc. De rest van de taken schrijf ik in mijn wekelijkse planningen, deze laat ik verderop in dit artikel zien.

Planner stickers

In mijn Mascha Planner maak ik ook wekelijkse planningen en gebruik ik hiervoor ook weer mijn planner stickers die te koop zijn in mijn webshop. Aan de rechterkant maak ik dan een wekelijkse todo.

Zo ziet mijn mei planning er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

Mascha Planner Orlando (Let op: De kleur kan je kiezen bij bol.com)
Stampin’ Up! Stiften
– Mijn eigen gemaakte planner stickers, te koop in mijn webshop.

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En gebruik jij ook Evernote?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: