Doelen mei 2024 + GRATIS werkboek

Doelen April + GRATIS werkboek

Het is alweer begin mei en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen Mei

Sparen voor een tuinset (loungeset)
Het wordt steeds mooier weer en daarom hebben we een nieuw spaarpotje gemaakt voor een mooie tuinset. We willen dan ook deze maand gaan sparen voor een tuinset met een bank, stoelen en een tafel. We gebruiken momenteel een camping setje om lekker buiten te kunnen zitten, maar natuurlijk willen we wel een mooie loungeset hebben.

Energie besparen
Nu het prijsplafond weggevallen is, willen wij nog meer gaan besparen op energie. Volgende week komt er weer een nieuw artikel hiervan online. We hebben alweer minder energie verbruikt, maar deze maand willen we nog minder gaan verbruiken. Het wordt ook weer beter weer, dus dat is echt top!

Nieuwe groente zaaien en planten naar buiten
In mijn verrijdbare moestuinbak zitten alweer nieuwe groentes, zoals bietjes, sla, rucola, doperwten, mosterd en meer. Maar ik ga nog meer zaaien deze maand. Ook gaan mijn planten die nu op zolder staan naar buiten, zoals de pepers, paprika’s, tomaten, kikkererwten en kruiden. Mijn moestuin wordt dus echt top deze maand!

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: