Doelen november en terugblik doelen oktober + GRATIS werkboek

Doelen november en terugblik doelen oktober + GRATIS werkboek

Het is alweer november en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen september

Oktober was voor mij best een drukke maand. Helaas heb ik daardoor niet alle doelen kunnen behalen afgelopen maand. Hieronder vertel ik per doel of ik het heb gehaald of niet.

Spaarplannen opzetten
Momenteel ben ik bezig in een nieuwe Bullet Journal en daar wil ik mijn spaarplannen in plaatsen. Ik heb wat ideeën opgedaan voor mijn spaarplannen, maar nog niet uitgewerkt in mijn nieuwe Bullet Journal.

Voorbereiden voor Leerdamse Kunstvierdaagse
Afgelopen weekend was de Leerdamse Kunstvierdaagse en ik was afgelopen maand enorm druk met de voorbereidingen hiervoor. Ik heb een aantal fotografie werken afgedrukt en we zijn naar IKEA geweest om lijsten te halen voor onze fotografie werken. De Leerdamse Kunstvierdaagse was echt een succes en deze week zal ik nog een uitgebreid artikel hierover schrijven.

Zwemmen (met Thomas)
Door de drukte kon ik helaas niet gaan zwemmen. Wel heb ik informatie aangevraagd over het zwemmen met een baby in Leerdam. Je hebt hier namelijk speciale dagen en activiteiten voor, super leuk!

Doelen november

Spaarplannen opzetten
In mijn nieuwe Bullet Journal ga ik de spaarplannen helemaal uitwerken en hier ga ik dan ook nog een uitgebreid artikel over schrijven.

Zwemmen met Thomas
Deze maand wil ik echt gaan zwemmen met Thomas. Het is een iets minder drukke maand, dus dat moet zeker wel gaan lukken.

Landing page maken voor Content Creator (Virtual Assistant)
Naast mijn blog schrijf ik ook content voor bedrijven, denk bijvoorbeeld aan persberichten, nieuwsbrieven, social media berichten en ook blogs. Ik ga deze maand hier een aparte landing page van maken, zodat bedrijven ook meer informatie hierover kunnen zien. Natuurlijk laat ik deze ook aan jullie zien.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin december zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: