Happy lijstje oktober

Happy lijstje oktober

Oktober was voor mij een weer een mooie, maar ook zeer drukke maand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van oktober.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Thomas echt al probeert te lopen aan de hand, super tof en cute! * Mijn man was jarig en we vierden zijn verjaardag * Afbouwen kolven, Thomas eet echt goed en heeft nog maar weinig melk nodig * Dat de fotografie cursus voor bloggers begonnen is. * Naar Nationale Militair Museum geweest, de foto’s hiervan komen snel online * Met mijn vriendin en haar zoon naar een grote speeltuin geweest, Thomas vond schommelen helemaal geweldig * Leerdamse Kunstvierdaagse, het was echt een succes, hier komt nog een uitgebreid artikel over * Heerlijk genieten van vrije tijd * Ik alweer 690+ nieuwsbrief inschrijvingen heb, yeah! * Series kijken * Gave nieuwe samenwerkingen * Mijn nieuwe Bullet Journal * Heerlijk wandelen * Echte Post Is Cool #5 * The Sims Freeplay, er is weer een nieuwe update geweest * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne dag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: