Mijn leven in foto’s #71 – Leerdamse Kunstvierdaagse en Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Het is weekend! Het was de laatste weken erg druk, maar zeer leuk. We hadden meegedaan met de Leerdamse Kunstvierdaagse en gisteren was de grote opening van de Glas- en Keramiek Beurs Leerdam, super tof! Ik laat vandaag nog meer zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan en heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #71 - De Sims Freeplay

Mijn leven in foto's #71 - De Sims Freeplay

Van De Sims Freeplay kwamen weer nieuwe missies beschikbaar. Super leuk! Ik speel dit spel echt elke dag haha.

Mijn leven in foto's #71 - Leerdamse Kunstvierdaagse

Mijn leven in foto's #71 - Leerdamse Kunstvierdaagse

Mijn leven in foto's #71 - Leerdamse Kunstvierdaagse

De zevende editie van de Leerdamse Kunstvierdaagse was afgelopen weekend. Het was echt super leuk! Volgende week komt hier een uitgebreid artikel over. We zagen ook nog konijntjes lopen super cute!

Mijn leven in foto's #71 - Nieuwe kleding voor Thomas

Voor Thomas hebben we nieuwe kleding gekocht. Zulke stoere kleding hihi, ik vind dat zo schattig! En hij groeit echt hard, heeft alweer maat 80 nodig, whaa!

Mijn leven in foto's #71 - Molen ter Leede

Mijn leven in foto's #71 - Molen ter Leede

Na de Leerdamse Kunstvierdaagse werd er aangeboden door de molenaar van Molen Ter Leede om daar mijn fotografiewerk de piano met trap daar te hangen dit weekend. Want de molen is dan open voor bezichtiging, super tof!

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Mijn leven in foto's #71 - Opening Glas- en Keramiek Beurs Leerdam

Dit weekend is ook de Glas- en Keramiek Beurs Leerdam. Gisteren was de grote opening en mijn man en ik waren hiervoor ook uitgenodigd. Super tof! Het is echt een geweldige beurs en ik heb zeer genoten. Morgen ga ik waarschijnlijk nog een keertje heen om alles goed te bekijken. Het is zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan.

Mijn leven in foto's #71 - Mijn Bullet Journal Crash Course

Bij de lokale boekwinkel Boek & Co zag mijn man dat ze hier ontzettend veel spullen voor Bullet Journals en Handlettering hebben. Dat moest ik natuurlijk zien! Wow, inderdaad, echt ontzettend veel super mooie spullen. Ik kocht gelijk de Mijn Bullet Journal Crash Course, deze wilde ik nog graag hebben. Hier ga ik ook nog een artikel over schrijven. En ik zag ook een geweldig notitieboek die ik als Bullet Journal ga gebruiken, zodra mijn huidige Bullet Journal vol is.

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Vandaag is het voor mij een rustig dagje, lekker bloggen en wat knutselen aan mijn Bullet Journal. Verder even de stad in mijn Thomasje en morgen dan nog even naar de Glas- en Keramiek Beurs. Het is echt lekker weer ook, dus een stukje wandelen heb ik ook wel zin in hihi.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er bij jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: