Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray


Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray

Al een geruime tijd ben ik een zeer grote fan van de Andrélon Keratine Repair lijn zoals sommige van jullie wel weten. Ik gebruik vooral de shampoo, conditioner en haarmasker. Echter in de zomermaanden merk ik dat mijn haar snel vetter wordt en daarom laat ik de conditioner voorlopig even staan. Mijn haar wordt hierdoor te gevoed waardoor het nog sneller vet wordt. Echter wil ik wel dat mijn haar klit vrij wordt en daarom heb ik de Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray gehaald en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

De Andrélon Keratine Repair lijn is speciaal voor droog en beschadigd haar. De spray heeft een toegevoegde keratine, dat het haaroppervlak herstelt waardoor je gemakkelijk je haar doorkambaar en zacht maakt. Het beschermd ook jouw haar tegen beschadigingen van je borstel of föhn.


Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray

De verpakking ziet er goed uit, het is een flesje met de bekende kleuren van Andrélon en heeft een inhoud van 250ML. Bovenop zit een dop die alles hygiënisch houdt, deze kan je ervan trekken. Verder ziet het spray gedeelte ook goed uit, als je er 1 keer op drukt, dan komt er al aardig wat spray eruit.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray

Nadat ik mijn haar gewassen heb met de Keratine Repair Shampoo, zorg ik ervoor dat mijn haar handdoekdroog is. Daarna verdeel ik de spray over mijn haar, vooral de uiteinden waar de meeste klitten zitten. Je hoeft echt niet veel te gebruiken en dat is wel fijn, want dan kan je best lang doen met de spray. Ik spoel het verder niet uit, maar laat het even intrekken. Daarna borstel ik mijn haar en ik merk dat mijn haar echt zeer gemakkelijk doorkambaar is. De klitten zijn weg en het maakt mijn haar echt ook heerlijk zacht. Geen geplak of dat mijn haar snel vet wordt door de spray. Perfect!

Je kan de Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray kopen van 250ML voor 4,99 Euro bij de drogist of supermarkt.
Gebruik jij ook wel eens een anti-klit spray? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: