Modemerk Fab. heeft lijn voor de smartphone gelanceerd


Fab. hoesjes

* Studs zijn al een tijdje zeer populair. Je ziet mooie tassen met studs, maar ook kleding, portemonnees en schoenen. Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone en natuurlijk willen we dat onze gadgets er mooi en hip uitzien. Het Amsterdamse merk Fab. ontwerpt nu na tassen, schoenen en prachtige clutches ook hoesjes voor de smartphone, natuurlijk met studs! De ontwerpster is Fabienne Chapot en ze is flink aan de slag gegaan. Fab. heeft namelijk verschillende lederen telefoonhoesjes ontworpen met elk zijn eigen voordeel. De hoesjes zijn in de kleuren aqua, salmon en black verkrijgbaar. Vele beroemdheden als Doutzen Kroes, Touriya Haoud en Renate Verbaan zijn zelfs al gespot met de vrouwelijke design van Fab.. De oprichtster van het merk is helemaal niet bang om hier en daar wat studs, of zelfs diamantjes of een gouden binnenvoering te gebruiken. Benieuwd welke modellen er zijn? Kijk dan snel verder!


Fab. hoesjes - Fab. studs wallet

Hierboven zie je de Fab. studs Wallet, dit wordt waarschiijl een van de meest populaire Fab. hoesjes. Het heeft een uiterlijk van een clutch en is ook nog eens als portemonnee te gebruiken. Naast een vakje voor de telefoon beschikt de Fab. studs Wallet namelijk ook over andere ruimtes voor bijvoorbeeld een bankpas, geld en je favoriete lipgloss of lipstick. Wat ook zeer handig is, is dat de Wallet een afneembare polsband heeft en dat het hoesje hierdoor gemakkelijk mee te nemen is als je bijvoorbeeld gaat shoppen of uit gaat.

Er is ook nog een hoesje dat een stuk kleiner is dan de Wallet, dit is namelijk de folio case. Deze case is speciaal gemaakt voor de iPhone 5 en iPhone 5S. Ook dit leren hoesje is helemaal bezaaid met studs in hartjes vorm. Aan de binnenzijde van de case is er ook een vakje voor bijvoorbeeld een pasje. Het hoesje heeft een magnetische sluiting en daarom is deze erg praktisch wanneer je zeker wilt zijn dat het scherm van je smartphone is beschermd. Wil je graag foto’s maken met je smartphone, dan kan je hem gewoon in de case laten zitten. Super handig!


Fab. hoesjes - folio case

Er is ook een eenvoudige variant van de hoesjes, namelijk de Pouch, maar deze doet zeker niet onder de rest. Ook dit hoesje heeft vele studs in hartjes vorm en de pouch blijft slank omdat er geen extra’s toegevoegd zijn. Het hoesje is in meerdere maten uitgebracht zodat zoveel mogelijk smartphones goed passen. Er zit hier een handige pull-tab aan, zodat je gemakkelijk je smartphone uit het hoesje kan halen. Je hoeft dus niet je nagels te gebruiken.

Fab. voegt aan elke product een hartje toe welke een gelukwens voor de ontvanger symboliseert! Fab. zal de hoesjes ongetwijfeld voor verschillende telefoons uit gaan brengen, binnenkort worden bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 hoesjes van Fab. verwacht.

Test een Fab. telefoonhoesje
Fab. is ook op zoek naar 10 echte fashionista’s die de nieuwe Fab. telefoonhoesjes willen testen. Lijkt het jou te gek om dit te doen? Stuur dan een e-mailtje naar s.dekruif@mobielbereikbaar.nl en leg uit waarom!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: