Orofluido beauty set


Orofluido beauty set

Orofluido heeft een tijdje geleden twee nieuwe limited edition sets uitgebracht. Het eerste setje is het Orofluido Asia-pack met een basisproduct Orofluido Asia Zen Control Elixir en de Orofluido Asia Blush. En dan heb je ook nog het Orofluido Original pack met het Orofluido Original Elixir en een Orofluido Eau de parfum. Ik ontving het Orofluido Asia-pack en vandaag laat ik hem aan jullie zien.


Orofluido beauty set

De beauty set heeft echt een ontzettend mooie verpakking, dit straalt zeker veel luxe uit!


Orofluido beauty set

In mijn pakket zit dus een Orofluido Asia Zen Control Elixir en een Orofluido Asia Blush. De Elixir zorgt voor minder pluizig haar en maakt je haar echt super zacht. Deze had ik al eerder mogen reviewen en die kan je hier vinden: Orofluido Asia Zen Control Elixir. Ik heb nog ontzettend veel over van de elixir, dus ik ga de elixir die in de beauty set zit, weggeven met een winactie 🙂 .


Orofluido beauty set

De Orofluido Asia Blush heeft ook echt een super mooie verpakking! Aan de bovenkant zit ook een spiegeltje en een prachtige kleur blush. De onderkant kan je er ook af halen, want hier zit een applicator. Hoe handig!


Orofluido beauty set

Hierboven zie je de ingrediënten van de blush.


Orofluido beauty set

En nog een close-up van de blush, kijk eens hoe mooi! De kleur is een beetje oud-roze, ik vind het echt helemaal mijn kleur!


Orofluido beauty set

Hierboven zie je dat ik de blush heb aangebracht. De kleur is echt zo ontzettend mooi! Ik heb zelf een lichte huid, dus ik heb het lichtjes aangebracht, zodat het subtiel overkomt. Je kan het ook met laagjes nog donkerder maken. Maar ik vind hem echt ontzettend mooi 🙂 .

Het Orofluido Asia pack bestaat dus uit een Orofluido Asia Zen Control Elixir en een Orofluido Asia Blush en kost rond de31 Euro. Je kan deze bijvoorbeeld kopen bij Bol.com. Een heerlijk pakketje voor jezelf of voor iemand anders. Het beauty set is natuurlijk super leuk om weg te geven. Mannen, iets voor valentijn misschien?! 😉

Ben jij al bekend met Orofluido producten? Wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: