5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #9 – Met o.a. Mission Impossible en Fantastic Four


Mission Impossible - Rogue Nation
Bron: Moviemeter.nl

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Een aantal science fiction en actie films waaronder Mission Impossible en Fantastic Four. Vandaag vertel ik de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik ervan vond.

Edge of Tomorrow
Deze film speelt zich af in de toekomst en de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. William Cage, een majoor gespeeld door Tom Cruise, is een officier die eigenlijk nog nooit een oorlog van zeer dichtbij heeft gezien. Echter wordt hij op een missie gezet wat voor hem een zelfmoordmissie lijkt te zijn. Hij wordt al binnen enkele minuten gedood, maar door zijn missie en wat er op dat moment gebeurt, belandt hij in een aparte timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet doen en elke keer weer opnieuw dood gaat. Maar bij elk gevecht probeert hij steeds meer tegenstand te bieden en krijgt hij hulp van Special Forces strijder Rita. Ze komen bij elk gevecht een stap dichter bij het verslaan van de vijand.

Deze film vond ik echt super leuk en spannend! Ik hou wel van het Groundhog day effect wat erin zit. Daarnaast zit er ook veel actie en ook humor in. De special effects zijn ook geweldig om te zien. Deze film is echt een aanrader!

Ant-man
Hank Pym, gespeeld door Michael Douglas, is een dokter dat een stof heeft ontwikkeld waarmee hij materie kan verkleinen en hiermee ook het materie veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt het in een speciaal pak en hiermee krijgt de militaire dienst snel een belangrijke rol. Echter wil Pym hier niets van weten, maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet hulp inroepen en heeft een inbreker, genaamd Scott Lang, op het oog. Scott moet krijgt de Ant-man pak aan dat ook verkleind kan worden en moet hiermee Darren Cross verslaan.

Een super leuke Marvel film. Ik ben sowieo echt fan van Marvel films. Lekker veel fantasie, maar ook veel actie en humor. Deze film is ook zeker een aanrader om te gaan kijken.

Maze Runner: The Scorch Trials
SPOILER ALERT ALS JE DE EERSTE MAZE RUNNER NOG NIET HEBT GEZIEN!

Inmiddels hebben Thomas en de andere Gladers het Labyrint overwonnen, echter krijgen ze te maken met een nieuwe uitdaging. Ze gaan namelijk op zoek naar aanwijzingen over de zeer machtige organisatie WCKD. Ze belanden in de Scorch, een desolaat landschap met zeer aparte en gevaarlijke obstakels. Samen met verzetsstrijders nemen ze het op tegen WCKD en ze komen erachter wat voor schokkende plannen WCKD voor hen in petto heeft.

De eerste Maze Runner vond ik niet heel bijzonder, maar ik was wel zeer benieuwd naar deze film. Je moet ook echt de eerste film gezien hebben, anders snap je er niet veel van. Deze film vind ik zeker mooier en boeiender dan de eerste. Veel actie zit er in en de special effects zijn hier ook veel beter dan in de eerste film.

Fantastic Four
Weer een Marvel film dat nu gaat over de Fantasic Four. We kennen hun natuurlijk al, maar in deze film zie je hoe vier jonge outsiders de Fantastic Four worden. Hun leven verandert namelijk compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Ze moeten de aarde redden en de vier jonge personen leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aangaan met een voormalige vriend.

Deze Fantastic Four film vind ik echt helemaal top. Je ziet hier echt goed hoe de vier jonge personen de Fantastic Four worden. Er zit veel actie in en het verhaal is echt goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader om te gaan kijken, vooral als je een Marvel fan bent.

Mission: Impossible – Rogue Nation
Weer een Tom Cruise film, namelijk Mission Impossible. Er zijn al een aantal films hiervan gemaakt en ook deze wilde ik graag nog zien. Het Impossible Mission Force (IMF) van Ethan Hunt (Tom Cruise) wordt door de bureaucraten van Washington, waaronder het hoofd van de CIA, ontbonden. Echter stelt Ethan toch zijn team samen om een organisatie bekend als “The Syndicate” en hun ongrijpbare leider te vatten.

Ook deze Mission Impossible film vind ik weer erg goed! Het verhaal zit goed in elkaar en er zit lekker veel actie in, natuurlijk ook veel “Tuuurlijk” momenten, maar dat maakt de film wel een echte Mission Impossible film. Geweldig om naar te kijken. Maar ook humor zit in deze film en dat maakt de film ook helemaal af!

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: