Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Afgelopen vrijdag had ik weer een event waar ik voor uitgenodigd was. Dit keer was het Carmen Beauty Event te Amsterdam. Quinty Trustfull was hier ook bij aanwezig, zij is namelijk het gezicht van Carmen. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s van het event zien en natuurlijk vertel ik hier iets meer over 🙂 .


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Het Carmen Beauty Event was in Amsterdam en het ontvangst was om 13.30 uur in het TOBACCO Theater. Omdat ik met de trein ging, was ik wat aan de vroege kant. Beter te vroeg dan te laat toch? Eenmaal bij het TOBACCO Theater aangekomen, was ik de eerste van iedereen. Ik mocht gelijk naar binnen en kreeg een warm welkom 🙂 . Ik kreeg een kopje thee en er werd iets lekkers aangeboden.

Om 14.00 uur zou het beginnen en langzamerhand kwamen er steeds meer bloggers en anderen binnen. Met een aantal bloggers heb ik een behoorlijke tijd staan praten, super leuk om nieuwe bloggers te leren kennen. Het gaat om Nance van Glamouristagirl.nl en Babs van Beautybybabs.com. Babs had ik eens gezien op mijn blog en zag ik al eens voorbij komen op Twitter 🙂 . Echt leuk!!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Om 14.00 uur konden we naar de zaal toe gaan en een plekje vinden. De producten die werden gepresenteerd stonden mooi op een tafeltje.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

We kregen uitleg wat we allemaal konden verwachten vandaag en ook Quinty deed haar woordje.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Hele mooie producten kwamen voorbij. Als eerste de TrueCurls krultang. Met deze krultang kan je spiraalvormige krullen maken die bovenin groter zijn dan onderin. Het ziet er echt super mooi uit! De krultang heeft een keramische coating en dit zorgt voor behoud van de natuurlijke oliën in je haar en geeft hiermee een goede bescherming.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Ook werd de Aqua Gentle gepresenteerd. Deze kan je droog als onder de douche gebruiken. Je kan hiermee je benen, oksels en ook je bikinilijn ontharen. Normaal gebruik ik zelf altijd scheermesjes, dus hier ben ik zeker benieuwd naar.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Een nieuw product dat nog niet op de markt is, is de Smooth & Shine stijltang. Het ziet er echt zeer goed uit. Deze glijdt nu nog zachter door je haar heen en heeft een maximale temperatuur van 230 graden. Wat helemaal perfect is, is dat de stijltang binnen 1 minuut klaar is voor gebruik! Je kan ook krullen maken met deze stijltang. Ik ben hier zeer benieuwd naar!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

En nog een product dat echt top is, is de Carmen softcare serum Thermal Heat protection. Altijd als je een hitte apparaat gebruikt, zoals bijvoorbeeld een stijl- of krultang, moet je een serum in je haar doen voor het gebruik van het apparaat. Ook na het gebruik van een hitte apparaat, kan je het beste nog eens een serum gebruiken als finishing touch.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Na de producten presentatie, werd er iets verteld over de haartrends. Dit was ook zeer interessant om te zien.

Daarna werden er demonstraties gegeven van de verschillende producten die we eerder in de presentatie gezien hadden. Zoals dus de krultang, stijltang en serum. Een aantal mochten gaan zitten op de stoel en werden de producten op hun uitgevoerd. Ook mochten ze zelf de producten gebruiken op hun haar. Hieronder heb ik een fotoserie van de demonstraties weergegeven.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Wat ik echt top vond, is dat ze echt goed lieten zien hoe je de producten gebruikt en gaven ook vele tips. De interactie was echt heel leuk!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Na de demonstraties, werd er iets verteld over kleur bekennen. Er werden een aantal moodboards neergelegd met een vele mooie foto’s van kleuren en vormen en materiaal. Alles paste goed bij elkaar en er werd ook aan ons gevraagd hoe wij omgaan met bepaalde producten. Kiezen wij bewust voor kleur en vorm bij een product. Heeft dit invloed op ons? Ik vond het zeer interessant om te horen hoe anderen hierover denken.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

En als laatste vertelde Quinty iets over haar beauty en haar beautygeheimen. Dit was ook zeer interessant en leuk om te horen. Je mocht echt alles aan haar vragen. Ze is echt een super leuke, aardige en spontane vrouw.

Het Carmen Beauty Event was iets eerder afgelopen, maar het was echt een super leuk en interessant event. Ik heb veel informatie ontvangen en de demonstraties, presentaties en interacties waren echt heel erg leuk en interessant.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Na afloop kregen we ook nog een zeer goedgevulde goodiebag. Hieronder heb ik een aantal foto’s weergegeven van het inhoud van de goodiebag.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Als eerste de TrueCurls krultang, wow! Hier was ik al echt zo benieuwd naar! Afgelopen zaterdag ben ik ook mijn trouwjurk weer gaan passen voor de laatste afmetingen en mijn vriendinnetje heeft mijn bruidskapsel in elkaar gezet. Natuurlijk hebben we de krultang ook al gelijk getest. Wat een gave krullen geven deze zeg, wow! Ik kan natuurlijk niet mijn bruidskapsel laten zien haha, maar er komt sowieso nog een apart artikel met een review over de TrueCurls krultang 🙂 .


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

En we kregen ook de Smooth & Shine stijltang mee. Deze is dus nog niet op de markt, dus het is echt een eer om deze als een van de eersten te mogen testen. Hier ben ik ook echt benieuwd naar. Natuurlijk komt er hier ook een apart artikel over.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Ook zaten er in de goodiebag nog 3 producten van Schwarzkopf, de eerste is een droogshampoo. Ik heb verschillende droogshampoos inmiddels gebruikt en niet alles is geschikt voor mijn haar, dus hier ben ik wel benieuwd naar. Deze heb ik namelijk nog niet gehad.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Dan nog een haarspray. Deze hebben we afgelopen zaterdag ook al getest met mijn bruidskapsel en mijn eerste indruk is echt zeer goed. Het plakt totaal niet, mijn haar is nog steeds echt zacht na gebruik en alles blijft zeker wel goed op zijn plek zitten.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

En dan nog een mousse. Hier ben ik zelf ook echt zeer benieuwd naar!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Aah echt top! Het Carmen softcare serum thermal heat protection zat ook in de goodiebag. Ook deze hebben wij bij mijn bruidskapsel gebruikt. Echt een top product kan ik nu al zeggen.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Super leuk dat we de Carmen Aqua Gentle ook in de goodiebag kregen. Zoals ik al vermelde, scheer ik altijd met scheermesjes, dus ik ben hier echt benieuwd naar!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Deze schijnt echt hot te zijn, een Toupeer Brush van Zenner. En ik moet zeggen, hij is ook echt geweldig. Bij mijn bruidskapsel hebben we deze ook gebruikt, en wow, echt gaaf!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Ook kregen we een hand cream van Sabon.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Met daarbij een kortingsbon voor Sabon.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Een haarclip kunnen we natuurlijk altijd zeer goed gebruiken!


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Ook nog een usb stick met persinformatie.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

Een kaart met informatie over de Visious Acadamy.


Carmen Beauty Event met Quinty Trustfull

En als laatste de Fashionista, altijd zeer leuk om te lezen!

Ik vond het Carmen Beauty Event echt super leuk en wat hebben we toch een geweldige goodiebag mogen ontvangen. Ik wil Carmen hiervoor echt bedanken! En natuurlijk komen er verschillende uitgebreide artikelen over de producten die we hebben ontvangen in de goodiebag 🙂 . Ik ben zeer benieuwd waar jullie het benieuwdst naar zijn.

Gebruik jij ook producten van Carmen en zo ja welke?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: