Max Factor Facefinity All Day Primer


Max Factor Facefinity All Day Primer

Al een behoorlijke tijd gebruik ik de Max Factor Facefinity 3 in 1 Foundation. In het begin had ik de kleur Light Ivory, maar die is helaas uit de schappen gegaan. Ik heb toen voor de kleur Nude gekozen. Deze is iets donkerder dan de Light Ivory. Met deze foundation merk ik eigenlijk toch wel dat deze niet heel de dag goed blijft zitten. Hier en daar komen toch weer wat oneffenheden naar voren aan het einde van de dag. De Primer die dus in de foundation zit, is niet heel erg goed. Max Factor heeft ook een gewone primer, namelijk de Max Factor Facefinity All Day Primer. Hier was ik dus echt benieuwd naar en vandaag ga ik deze voor jullie reviewen.


Max Factor Facefinity All Day Primer

De flacon ziet er goed uit, er zit een grote dop op en de flacon heeft een pompje. Deze moet je eerst even een stukje draaien zodat je daarna het pompje kan gebruiken. De flacon heeft een inhoud van 30ML.


Max Factor Facefinity All Day Primer

Max Factor Facefinity All Day Primer is verrijkt met micro-correctors, deze zorgen ervoor dat zweet en talg van je huid geabsorbeerd worden. Hierdoor blijft je huid glad en egaal zonder te glimmen. Daarnaast bevat de primer ook nog eens SPF 20.

De primer ziet er goed uit qua structuur. Het is wat romig, alleen het ruikt best apart. Ik kan de geur niet echt goed plaatsen. Gelukkig is de geur wel snel weg als je de foundation op doet.


Max Factor Facefinity All Day Primer

De primer smeert goed uit, omdat het wat romig is, duurt het even voordat het ingetrokken is. Het in laten trekken is wel echt belangrijk, anders kan je foundation gaan strepen.


Max Factor Facefinity All Day Primer

Als het ingetrokken is, zie je dat het een mooi egaal en mat effect geeft. Nu kan je de foundation op doen en mijn ervaring is dat de foundation echt heel de dag goed blijft zitten. Zonder de primer, zag je aan het einde van de dag weer wat oneffenheden terug, maar nu niet meer met deze primer. Ik vind dit echt een top primer!

De Max Factor facefinity All Day Primer kost rond de 14,99 Euro en kan je kopen bij de drogist of bijvoorbeeld bij Bol.com.

Ken jij de Max Factor Facefinity All Day Primer al? En wat vind jij ervan? Welke primer gebruik jij het liefst?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: