Happy lijstje februari


Happy lijstje februari

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. De zon schijnt vandaag en gisteren hebben we weer een top dagje PhotoWalk gehad, hier word ik altijd zo happy van. Vandaag laat ik jullie een mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word. 😀

Mijn verloofde ♥! * Voorbereidingen trouwen ♥ * Familie en vrienden ♥! * Onze kat Link ♥! * Heerlijk fotograferen met de PhotoWalk * Nieuwe mensen leren kennen * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * De zon die nu lekker schijnt * Een mooi en leuk weekend hebben * Mijn Michael Kors tas * Yoga-en met een vriendinnetje * De Sims Freeplay * De Sims 4 voor Mac * mijn iMac * mijn iPad * mijn iPhone * ELLE Magazine lezen * full frame camera Nikon D800 waarmee ik fotografeer * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * De winactie die nu loopt * Uitnodigingen krijgen voor leuke events * Bulletjournal (hier komt binnenkort een artikel over) * Jullie lieve reacties en mailtjes!!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: