Tijd voor verandering: ik heb een nieuwe baan!

Tijd voor verandering: ik heb een nieuwe baan!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, is het de laatste tijd aardig rustig geweest op mijn blog en ben ik minder actief geweest op social media. Het is voor mij een best spannende tijd geweest, ik heb namelijk gesolliciteerd bij een bedrijf en ik ben daar aangenomen! Ik heb een nieuwe baan :)!

Vanaf september zou ik 8 jaar hebben gewerkt bij mijn huidige baan in Rotterdam. 8 jaar! Dat is behoorlijk lang en ik was toe aan iets nieuws. Daarnaast ben ik afgelopen december moeder geworden van onze prachtige zoon Thomas en wil ik graag meer tijd besteden met mijn gezin. Ik werk in totaal 3,5 dag waarvan 3 dagen in Rotterdam en een halve dag thuis. Op de drie volle dagen dagen reis ik 2,5 uur tot 3 uur met de trein naar Rotterdam. Ik sta ‘s ochtends om 6:00 uur op en ik ben ‘s avonds om 18:00 uur weer thuis, 12 uur in totaal dus! Ik vind het enorm erg dat ik zoveel weg ben en dat is ook één van de redenen dat ik weg wilde uit Rotterdam.

Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Een andere reden is dat ik op zoek was naar een andere uitdaging en een baan wat goed bij mij past. Maar ook wilde ik graag minder gaan werken, het liefst drie dagen in plaats van drie en een halve dag. Op mijn visionboard had ik deze punten ook vermeld en daarnaast ook neergezet “Tijd voor verandering”. Dat is dus nu echt ingegaan.

In mijn eigen woonplaats heb ik namelijk een geweldig bedrijf gevonden dat ontzettend goed bij mij past. Ik loop er elke werkdag langs en de spandoeken die langs het gebouw hangen, spraken me ook gelijk aan. Ik ben meer onderzoek gaan doen naar het bedrijf en de werkzaamheden en werd gelijk enthousiast. Ik besloot hier te gaan solliciteren en inmiddels ben ik hier dan ook aangenomen.

Ook bij dit bedrijf zal ik gaan programmeren en per 1 september begin ik daar (4 september is mijn eerste werkdag). In totaal ga ik drie dagen werken, dus dan ben ik twee dagen vrij. Heerlijk! Daarnaast heb ik ook geen reistijden meer, ik krijg zo ontzettend veel vrije tijd hiervoor terug. Dat zal wel even wennen zijn haha. Meer tijd met mijn gezin, wat ik echt ontzettend belangrijk vind. Maar ook meer tijd voor mijn blog, zodat ik ook weer met mijn blog kan gaan groeien.

Ik heb voordat ik met mijn nieuwe baan begin, nog lekker lang vakantie. 15 Augustus is namelijk mijn laatste werkdag in Rotterdam. In de vakantie ga ik heerlijk rust nemen, met mijn gezin een aantal keer een dagje weg en verder alles op een rijtje zetten voor mezelf.

Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik was hier echt aan toe! Ik ga zeker een geweldige tijd tegemoet bij mijn nieuwe baan en ik heb hier dan ook ontzettend veel zin in 🙂 .

Nu de spannende tijd weer een beetje voorbij is, zal ik ook meer gaan bloggen hihi. De komende tijd kunnen jullie dan ook weer veel artikelen verwachten op mijn blog.

Heb jij wel eens een visionboard gemaakt? Ga jij jouw dromen en doelen achterna? Hoe zorg jij ervoor dat jij jouw perfecte leven leeft?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: