Müllerthal in de herfst


Müllerthal in de herfst

Gisteren konden jullie lezen dat we afgelopen weekend een PhotoTravel te Luxemburg hadden. Vandaag laat ik jullie mijn eerste foto’s zien. Deze foto’s zijn van mijn favoriete plek in Luxemburg, Müllerthal in de herfst 🙂 .

In mei tijdens onze huwelijksreis zijn we ook naar Müllerthal geweest. Maar nu waren hier de herfstkleuren echt prachtig!

Hierboven zie je de zeer bekende waterval de Schiessentümpel. En de kleuren maken het gewoon helemaal af, hier kan ik echt zo van genieten!


Müllerthal in de herfst

We hadden echt ontzettend veel geluk afgelopen weekend. Het was namelijk behoorlijk windstil, dus alle bladeren die van de bomen afvielen bleven gewoon liggen. En er viel niet te veel blad van de bomen, zodat er nog ontzettend veel kleur te zien was. Zoals je hierboven ziet, liggen er vele bladeren op de stenen, echt sprookjesachtig om te zien!


Müllerthal in de herfst

De stromingen vind ik hier ook echt zo mooi om te zien. Je kan hier echt prachtige foto’s van maken.


Müllerthal in de herfst

En het bekende verlaten pomphuisje. Natuurlijk hebben we deze ook weer gefotografeerd. Er zijn plannen dat ze dit pomphuisje gaan slopen en hier een project bouwen. Jammer, maar hoe langer het blijft staan, hoe gevaarlijker het wordt in verband met instortingsgevaar en wandelaars kunnen er zo naar toe lopen en naar binnen gaan.

Och, ik heb toch weer echt genoten van Müllerthal. Ik kan er werkelijk wel elk jaar hier naar toe gaan! Ik zou nog wel eens in de winter hiernaar toe willen als er ook sneeuw ligt, dat lijkt me echt bijzonder mooi!

Welke foto van Müllerthal vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: