De Leerdamse Kunstvierdaagse begint vandaag!


De Leerdamse Kunstvierdaagse begint vandaag!
Fotograaf: A. Swiderski

Vandaag begint alweer de 6e Leerdamse Kunstvierdaagse. Tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse zullen er vele beeldende kunstenaars aanwezig zijn met hun mooie werken en worden er ook voorstellingen gegeven, zoals live muziek, poëzie, theater, dansvoorstellingen en meer. Ook dit jaar hebben mijn man en ik een expositie met onze fotografiewerken. Vandaag laat ik jullie de opstelling zien 🙂 .


Kunstvierdaagse

Kunstvierdaagse

Dit jaar is het 250 jaar glas in Leerdam en mijn man heeft hier prachtige foto’s voor gemaakt van o.a. zeer oude mallen. Een aantal foto’s hiervan gaat hij ook mee exposeren, zoals je hierboven ziet op de foto. Naast deze foto’s van oude mallen, exposeren we beide ook nog fotografiewerken van vergane glorie.

De Leerdamse Kunstvierdaagse begint dus vandaag en eindigt zondag 1 november 2015. Mijn man zal al deze vier dagen aanwezig zijn, ikzelf ben alleen zaterdag en zondag op het event aanwezig. Mijn man zal aanstaande zondag ook nog iets gaan vertellen over zijn passie, het fotograferen van verlaten panden.

Het wordt gehouden in Partycentrum “Het Dak” te Leerdam. Meer informatie over het programma en meer kan je hier vinden: LeerdamseKunstVierdaagse.nl.

Adres:
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Entree is gratis en iedereen is welkom :).

Dus kom tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015 eens een kijkje nemen naar ons werk :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: