Luxemburg at night 2


Luxemburg at night 2

Vorige week liet ik jullie al een foto zien van Luxemburg stad in de avond. En vandaag laat ik jullie nog drie andere foto’s zien van Luxemburg at night 🙂 .

De eerste foto vind ik echt super mooi. Luxemburg staat in de steigers en dat kan je goed zien op deze foto. Ze zijn veel aan het renoveren in Luxemburg, ook een zeer grote en mooie brug. Die stond op ons lijstje om te gaan fotograferen, maar dat kon helaas dus niet. Op bovenstaande foto vind ik ook vooral de spiegeling ontzettend mooi. Daarnaast vind ik dit een prachtig gebied van Luxemburg, hier staan nog oude huisjes en kan je door prachtige oude straatjes lopen.


Luxemburg at night 2

Bovenstaande foto vind ik ook mooi, je ziet hier namelijk de kazematten op de achtergrond dat ook een mooie spiegeling geeft in het water.


Luxemburg at night 2

En dan de laatste foto geeft ook weer het oude Luxemburg weer met op de achtergrond een modernere Luxemburg.

Dit waren mijn foto’s van Luxemburg at night. Volgende week heb ik geen foto’s van Luxemburg voor jullie, maar een verlaten papierfabriek! Als je mij volgt op Instagram, dan kan je al wat voorproefjes zien 🙂 .

Wat is jouw favoriete stad in het buiteland om naar toe te gaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: