Luxemburg at night


Luxemburg at night

Tijdens onze trip naar Luxemburg met onze organisatie PhotoWalks Nederland zijn we ook naar Luxemburg stad geweest. Hier zijn we tot in de avond gebleven om prachtige foto’s te maken. Ik heb er nu eentje bewerkt, maar wilde deze toch alvast aan jullie laten zien.

Luxemburg stad is echt een mooie stad. Vooral als je richting het grote park gaat is het daar echt prachtig. Vooral met de prachtige herfstkleuren is het daar zo mooi.

Deze foto die je hierboven ziet is gemaakt vanuit de kazematten van Luxemburg. De kazematten bestaan uit een ondergrondse militaire vestigingsgordel. ‘s Avonds is wel een groot gedeelte van de kazematten dicht (vooral het ondergrondse gedeelte), maar je kan er nog wel helemaal bovenop lopen. Hier konden we dan ook een mooi plekje vinden om een prachtige foto te maken. Ik vind deze foto ontzettend mooi, want je ziet een zeer groot gedeelte van Luxemburg in de dal. Prachtig gezicht!

Deze foto is trouwens gemaakt met in totaal 7 belichtingen. Hiervoor gebruik ik de trigger trap. Hier kan je gemakkelijk langere belichtingen mee maken, sommige belichtingen duren namelijk wel langer dan 4 minuten!

Daarnaast heb ik de 7 foto’s als 32-bits HDR opgeslagen in PhotoShop en daarna de HDR foto in Lightroom verder bewerkt. Dit doe ik zodat je zoveel meer detail krijgt in de foto. Normaam gesproken als je een avondfoto maakt, kan het wel eens zo zijn dat je niet zoveel detail krijgt te zien omdat het nog te donker is, of juist een bepaald gedeelte te overbelicht. Nu krijg je met dit systeem mooie details in de foto en de juiste belichtingen.

Ik ben ontzettend blij met deze foto! Ik moet nog meer bewerken van Luxemburg stad zelf, maar omdat één foto bewerken veel tijd kost, duurt het nog wel even voordat ik de rest kan laten zien 🙂 , maar deze wilde ik al wel aan jullie zien!

Ben jij wel eens in Luxemburg stad geweest? En wat vind jij van bovenstaande foto?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: