Belgische Ardennen – We zijn weer in België


Belgische Ardennen - België - Chateau de Modave Chateau de Modave

Afgelopen weekend zijn we naar de “Ardennes American Cemetery and Memorial (info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ardennes_American_Cemetery_and_Memorial)” geweest en naar “Chateau de Modave (info: http://www.modave-castle.be/“. Ja….we zijn weer in België, namelijk in de Belgische Ardennen 🙂 .

We zijn namelijk een weekje op vakantie in België met de familie. We zijn in de Belgische Ardennen, echt een prachtig gebied. Hier heb je vele toeristische plekken waar je naar toe kan gaan. We zijn bijvoorbeeld naar Chateau de Modave geweest, maar ook naar het plaatsje Durbuy, echt een super leuk dorpje!

De Ardennes American Cemetery and Memorial in België was best mooi om te zien. Vooral het memorial gebouw was erg indrukwekkend. Het was zeer bijzonder om hier rond te lopen en foto’s te maken.

In het kasteel (Chateau de Modave) kon je zonder begeleiding rondlopen. Het is een erg mooi kasteel. Vele meubels staan hier nog en wat een prachtige kamers met supermooie plafonds hebben ze daar…als je wou kon je wel audio meekrijgen tijdens de tour, zodat je kon luisteren wat elke kamer inhield. We hebben hier vele mooie foto’s kunnen maken :).

Ik heb nog niet alle foto’s van België bewerkt, maar wel heb ik van beide locaties al een voorproefje gemaakt, de twee foto’s die je in dit artikel ziet staan. De rest van de foto’s zal ik zo snel mogelijk in de Galerij plaatsen :).


Ardennes American Cemetery and Memorial
Ardennes American Cemetery and Memorial

Het is echt zeker een aanrader om een keer naar de Belgische Ardennen te gaan. Je hebt hier ook hele leuke vakantiehuisjes en sommigen zijn ook geschikt voor een grote familie, als je bijvoorbeeld met een man of 15 op vakantie wilt gaan, dan is dit zeker mogelijk!


Ben jij wel eens naar de Belgische Ardennen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: