Happy lijstje november met o.a. blogdoelen, LUSH en Leerdamse Kunstvierdaagse


Happy lijstje november met o.a. blogdoelen, LUSH en Leerdamse Kunstvierdaagse

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word, zoals o.a. blogdoelen, LUSH en Leerdamse Kunstvierdaagse. 😀

Mijn man ♥ getrouwd zijn ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogdoelen opstellen en behalen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * De Sims Freeplay * Mooie bolletjeskleed (hier komt nog een artikel over) * LUSH producten (hier komt ook nog een artikel over) * Onze PhotoTravel naar Luxemburg * De Leerdamse Kunstvierdaagse dat een succes was * Verlaten panden fotograferen * Jamie Oliver gerechten * Series die ik op dit moment volg: Peaky Blinders, The Walking Dead (GLENN IS NOT DEAD! 😉 ) en Empire * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: