Etos eau de toilette – Forever love & Evening kiss


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Sinds een aantal weken heeft Etos hun eerste geurenlijn met in totaal vier nieuwe eau de toilettes in hun assortiment, namelijk Forever Love, Evening Kiss, Sapphire Sky en Dreamy Garden. Ik heb al deze vier geurtjes geroken bij Etos en ik vond Forever Love en Evening Kiss erg lekker en nam deze mee naar huis. Vandaag vertel ik meer over deze twee geurtjes.

Als eerste wil ik het hebben over de flacons, ik vind ze namelijk echt mooi, elegant, chique en ook schattig. De inhoud van een flacon is 50ML.


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Forever love is een romantische en zwoele geur. Er zit een combinate van jasmijn, roos, vanile en amber in. De belangrijkste geurnoten zijn cassis, roos en patchoeli.


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Ik vind de geur echt heerlijk! Het is zeer licht van geur, fruitig waardoor het ook een zoete geur maakt. De zoete geur zwakt na een tijdje iets af, waardoor het kruidige juist weer meer naar voren komt. Het is een warme geur, waar ik echt van hou.

Hieronder heb ik alle ingrediënten weergegeven:


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Evening Kiss bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. De belangrijkste geurnoten zijn: roze peper, oranjebloesem en koffie.


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Ook deze geur vind ik weer heerlijk! Het is een zeer warme en zwoele geur, dat ook weer erg fruitig begint en later overgaat in een bloemige en kruidige geur. Hier hou ik echt van!

Hieronder heb ik alle ingrediënten weergegeven:


Etos eau de toilette - Forever love & Evening kiss

Beide geuren blijven ongeveer 4 uurtjes hangen, wat ik echt fijn vind, want sommige eau de toilettes blijven minder lang hangen. Daarnaast is de prijs echt zeer goed te doen, je betaalt namelijk voor een Etos eau de toilette 9,99 Euro. Meer informatie over de Etos geurtjes vind je op hun website en natuurlijk raad ik jullie aan om eens zelf in de winkel te gaan ruiken. Ik ben namelijk erg enthousiast over deze nieuwe geurenlijn van Etos!

Ken jij de nieuwe Etos geurenlijn al? En welke eau de toilette vind jij het lekkerst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: