Mijn leven in foto’s #153 – Pasen vieren, Eieren schilderen en paasmandje vullen

Mijn leven in foto’s #153 - Toychamp

De afgelopen weken hebben we niet echt veel meegemaakt, aangezien we de griep te pakken hadden. Maar toch hebben we gelukkig wel pasen kunnen vieren, hebben Thomas en zijn vriendje eieren geschilderd en paasmandjes gevuld. In dit artikel vertel ik wat de de afgelopen tijd hebben meegemaakt.

Mijn leven in foto’s #153 - Toychamp

In de zomervakantie gaan we een weekendje bij mijn ouders op de camping staan en gaan we ook naar Legoland. We wilden dit jaar graag eens een tent kopen. We gingen dan ook naar The Wall in Utrecht en daar hebben ze ook een zeer grote Toychamp waar we natuurlijk even naar toe moesten. En wow, wat is het daar gaaf zeg! Thomas heeft zich enorm vermaakt daar. En ja we zijn geslaagd voor een tent hehe. Binnenkort gaan we hem opzetten en dan laat ik natuurlijk foto’s zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #153 - Kalender

Mijn leven in foto’s #153 - Kalender

Mijn leven in foto’s #153 - Kalender

Omdat we op vakantie gaan en Thomas helemaal enthousiast is, wilde hij graag een kalender maken met daarop allerlei dingen die komen gaan. Dus ook zijn eerste zwemles, verjaardagen en natuurlijk onze vakanties. Elke dag kan hij dan een dag afvinken en weet hij precies hoeveel nachtjes hij nog moet slapen voordat er weer iets gaat gebeuren.

Mijn leven in foto’s #153 - Moestuintjes

De AH bloementuintjes zijn er ook weer, dit keer dus alleen gericht op bloemen. Super leuk!

Mijn leven in foto’s #153 - Zwemles

Thomas heeft ook zijn eerste zwemles gehad, super leuk!! Helaas hebben we het daarna al twee keer moeten afzeggen, omdat hij de griep te pakken heeft. Arme knul. Hopelijk kan hij volgende week wel weer gewoon heen.

Mijn leven in foto’s #153 - Sponsorloop

Thomas heeft ook meegedaan op school met de sponsorloop voor Oekraïne. Super leuk! Hij heeft het echt enorm goed gedaan en heeft 10 rondjes gerend. Echt top!

Mijn leven in foto’s #153 - Eieren

Mijn leven in foto’s #153 - Eieren

Onze kipjes leggen nu alledrie eitjes en dan gaat het echt super hard haha. Echt leuk!

Mijn leven in foto’s #153 - Miepie

Miepie heeft een wormpje te pakken haha.

Mijn leven in foto’s #153 - Paasmandjes

Mijn leven in foto’s #153 - Paasmandjes

Mijn leven in foto’s #153 - Paasmandjes

Voor Pasen kwam mijn lieve vriendin en haar zoontje (Thomas zijn vriendje) langs om eieren te gaan schilderen. Ze mochten zelf de eieren uit het nestje halen. Ik heb ze toen gekookt en ondertussen gingen ze even spelen. Daarna hebben ze de eieren super mooi geschilderd en mochten ze hun eigen paasmandje helemaal vullen met lekkere geschilderde eitjes, paaseitjes en marshmallows. Ze hebben het echt super goed gedaan en echt leuk gehad.

Mijn leven in foto’s #153 - Pasen

De eerste paasdag zijn we naar mijn ouders gegaan, we hebben heerlijk gebarbecued en Thomas en zijn nichtje mochten de musjes ook voeren met maden. Super cute! De tweede paasdag had Thomas eerst een verjaardagsfeestje en is hij naar Monkeytown gegaan en daarna zijn we naar mijn schoonouders gegaan. Hij heeft een heel top weekend gehad, alleen nu heeft hij helaas een zeer vervelende oorontsteking. Zo sneu!! Hopelijk gaat het snel weer beter en kan hij gewoon lekker genieten van zijn vakantie.

Dit weekend gaan we nog even goed uitzieken, want ook ik heb de griep te pakken. Gelukkig gaat het wel iets beter, maar dit is ook de reden dat er geen artikelen online zijn gekomen deze week.

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: