Mijn blog gadgets


Mijn blog gadgets

Bloggen is echt een zeer grote hobby van mij. Bij het bloggen komt er natuurlijk wel heel wat bij kijken, zoals planning, onderwerpen bedenken, social media bijhouden, het schrijven zelf en foto’s maken. Hier gebruik ik allerlei verschillende gadgets voor en vandaag laat ik zien welke blog gadgets ik allemaal gebruik.


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Natuurlijk mijn iPad Air, deze gebruik ik bijna altijd om te bloggen, maar ook om mailtjes te bekijken en te beantwoorden. Blogs van anderen te lezen en natuurlijk mijn blog te onderhouden.


Mijn nieuwe iPad Air & iPhone 6

Mijn iPhone 6 gebruik ik om te internetten en om op Social Media aanwezig te zijn en foto’s en tweets te plaatsen. Maar ook op berichten te plaatsen op mijn facebookpagina. De apps die ik altijd gebruik op mijn iPhone voor het bloggen zijn onder andere Pagina’s, Dashboard om mijn blogstatistieken bij te houden, Facebook, Twitter, SnapChat, Pinterest, Notities, Bloglovin, Instagram en de drie apps VSCO, Squaready en PicsArt om mijn foto’s mee te bewerken voor op Instagram.


Mijn Bullet Journal

Mijn bullet journal, hier schrijf ik echt alles op in, bijvoorbeeld todo lijsten voor elke dag en maand, blogonderwerpen, blogverbeteringen, te reviewen producten, mijn inkomsten en uitgaven, de foto’s die ik nog moet bewerken en meer. Ik kan echt niet zonder bullet journals, dit is echt een uitkomst als je van todo lijstjes houdt, maar niet alles op losse papiertjes wilt hebben, maar goed gestructureerd bezig wilt zijn.


Nikon D800

Mijn Nikon D800 waar ik al mijn foto’s mee maak. Dit is een full frame camera, hiervoor had ik een Nikon D5100, maar sinds vorig jaar ben ik overgegaan naar full frame. Hiermee maak ik mijn blogfoto’s en de foto’s tijdens het fotograferen van verlaten panden en normale fotografie.


Mijn leven in foto's #20

Mijn leven in foto's #20

Natuurlijk gebruik ik ook een statief om betere foto’s te kunnen maken. Dit is een MeFoto statief, super klein en compact, maar wel erg steving en lang als je hem helemaal uit hebt geklapt. Echt een aanrader!


flitser

Omdat mijn man fotograaf is, hebben we vele fotografie spullen in huis waar ik ook gebruik van kan maken. Zoals flitsers, deze zijn echt super handig als je niet genoeg licht in huis hebt. Omdat ik vooral in de avond foto’s maak, is een flitser echt onmisbaar.


Clock

Mijn iMac, hier bewerk ik al mijn foto’s op die ik maak. Dit doe ik in Lightroom en heel soms in PhotoShop. Er komt binnenkort nog een artikel online waarbij ik laat zien hoe ik mijn foto’s bewerk.


Backup battery 6000mAh en usb/lightning oplaadkabel van de Action

Een mobiele oplader is ook zeker onmisbaar! Ik ben dagelijks ook minstes twee uur aan het reizen voor mijn werk. Ik combineer mijn werk en bloggen namelijk erg graag door bezig te zijn met bloggen als ik in de trein zit. Dan is het handig als ik een mobiele oplader bij me heb zodat ik niet met een lege iPad of lege iPhone kom te zitten.

Dit waren denk ik wel zo’n beetje al mijn gadgets die ik gebruik voor het bloggen.

Welke gadgets gebruik jij tijdens het bloggen of jouw werk?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: