Mijn leven in foto’s #23 – Leerdamse Kunstvierdaagse, verlaten papierfabriek fotograferen en onthulling van de glazen toren in Leerdam


Mijn leven in foto's - Onthulling glazen toren

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals de Leerdamse Kunstvierdaagse, het fotograferen van een verlaten papierfabriek, de onthulling van de glazen toren in Leerdam en meer! Vandaag laat ik van de onthulling ook een aantal filmpjes zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's - Leerdamse Kunstvierdaagse

Mijn leven in foto's - Leerdamse Kunstvierdaagse

Mijn leven in foto's - Leerdamse Kunstvierdaagse

Twee weken geleden hadden we de Leerdamse Kunstvierdaagse. Dit was echt super leuk en gezellig 🙂 . Er was veel interesse, dat was echt goed om te zien. Mijn man heeft ook nog een fotografiewerk verkocht waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Daarnaast heeft mijn man ook nog gepraat over onze passie, het fotograferen van verlaten panden. Ook hier luisterden veel geïnteresseerde mensen naar, echt mooi om te zien! Ik wil ook nog iedereen bedanken die aanwezig was om bij ons een kijkje te nemen 🙂 !


Mijn leven in foto's - LUSH

Heerlijke producten van LUSH kwamen ook binnen, hier komt snel een artikel over!


Mijn leven in foto's - H&M

Ik had een aantal nieuwe broeken nodig en ik bestelde ik een aantal nieuwe jeans bij de H&M, ook hier komt snel weer artikel over.


Mijn leven in foto's - Etos geurtjes

Etos heeft haar eerste geurenlijn en ik kocht twee Eau de toilette geurtjes, namelijk Etos Eau de toilette Forever Love & Evening Kiss. Deze twee geurtjes zijn echt heerlijk!


Mijn leven in foto's - treaclemoon

Ook kocht ik bij de Etos een heerlijk treaclemoon verwenpakket. Hier zit een shower gel en een body scrub in, hier ben ik echt benieuwd naar! Ook hier komt nog een artikel van online.


Mijn leven in foto's - Andrelon

Bij Andrélon kreeg je ook nog een Tangle Teezer gratis mee bij twee actieproducten en als een echte Andrélon en Tangle Teezer fan, kon ik dit natuurlijk niet laten liggen. De borstel is echt ontzettend fijn!


Mijn leven in foto's - Eyoba

Via Eyoba.nl kreeg ik deze super mooie en handige bureaustoel en jij kan ook een tegoedbon van 50 Euro voor Eyoba.nl winnen! Doe jij al mee met de winactie?


Verlaten papierfabriek

Afgelopen weekend zijn we weer eens op pad geweest om verlaten panden te gaan fotograferen. Bovenstaande foto is van een verlaten papierfabriek, wat een prachtige locatie! Aankomende woensdag komen hier meer foto’s van online 🙂 .


Mijn leven in foto's - uiltjes

Afgelopen zondag ben ik met mijn vriendinnetje naar een tuincentrum geweest waar ze ook een kerstshow hadden. Hier heb ik nog een aantal super schattige uiltjes gekocht 🙂 , zijn ze niet cute?! 😀


Mijn leven in foto's - Chinees

Afgelopen zondag zijn we met mijn schoonouders uit eten geweest. Heerlijk chinees gegeten 🙂 .


Mijn leven in foto's - Jamie Oliver

Mijn leven in foto's - Jamie Oliver

Ook hebben we weer heerlijke Jamie Oliver gerechten gegeten. Ik kan hier echt zo van genieten he 🙂 . Yummm!!


Mijn leven in foto's - Rotterdam

Zoals jullie misschien wel weten werk ik in Rotterdam in de Millenium Toren op 20+ verdieping. Wat kan het uitzicht toch soms zo mooi zijn daar 🙂 . Vooral als de zon schijnt!


Mijn leven in foto's - La mysore

Van La Mysore kreeg ik een fijn pakketje om te gaan testen, deze ga ik dan ook de komende tijd goed uitproberen 🙂 . Heb jij al ervaring met La Mysore?


Mijn leven in foto's - Sukhi

Een prachtige bolletjeskleed van Sukhi.nl, deze ligt onder onze rieten kist. Echt super mooi past het bij elkaar. Hier komt trouwens nog een extra artikel van online.


Mijn leven in foto's - Onthulling glazen toren

Mijn leven in foto's - Onthulling van de glazen toren in Leerdam

Gisteravond was de onthulling van de glazen toren in Leerdam. Mijn man is donateur geweest van glazen toren (PhotoSolutions). Er was ook een complete lasershow tijdens de onthulling. Echt ontzettend mooi gedaan. Hieronder heb ik een aantal fimpjes neergezet. Oja, er stonden mensen voor mij, dus die zie je zo nu en dan eens in beeld haha.

Na de onthulling hadden we ook nog een feestje ter afsluiting van 250 jaar glas in Leerdam. Hier komt ook nog een boek van die je al kan bestellen! Mijn man heeft ook prachtige foto’s hiervoor gemaakt 🙂 . Er werd gisteravond ook nog glas gemaakt, ze maakte een glasblazer. Hier heb ik ook nog een aantal filmpjes van gemaakt.

Op het laatste filmpje zie je dat ze het glas eraf proberen te halen, alleen breekt het van de voet af. Zo zonde! Maar ze gaan dat zeker nog wel maken 🙂 . Ik vind het sowieso echt super knap en ontzettend mooi om te zien hoe ze glas maken. Ben je nog nooit in de glasblazerij van Leerdam geweest? Neem dan zeker eens een kijkje! Het is echt zwaar werk en ik heb echt respect voor deze mensen! Zo tof om te zien!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: