Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

Één van onze slaapkamers hebben we helemaal omgebouwd tot kantoor. Mijn man en ik hebben hier beiden ons eigen werkplek met een bureau, iMac en natuurlijk een bureaustoel. Nu was mijn bureaustoel aardig aan vervanging toe en mocht ik van Eyoba een nieuwe bureaustoel uitkiezen. Vandaag vertel ik iets meer over Eyoba en laat ik mijn nieuwe bureaustoel zien. Daarnaast heb ik ook nog eens een super leuke winactie voor jullie! Je kan namelijk een tegoedbon van 50 Euro winnen bij Eyoba!

Eyoba is een online woonwinkel en je kan hier terecht voor prachtige design meubels en accessoires. In hun webshop vind je diverse nationaal en internationaal bekende merken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iets voor in de eetkamer, dan kan je hier terecht voor mooie eetkamerstoelen, eettafels, maar ook houten barkrukken. Of ben je misschien op zoek naar prachtige landelijke meubels of accessoires voor in de kamer slaapkamer. Hun assortiment is ontzettend breed en de meubels en accessoires zijn echt ontzettend mooi en praktisch!

Ik heb zelf gekozen voor een nieuwe bureaustoel, aangezien mijn oude bureaustoel erg aan vervanging toe was. Ik koos voor een zwarte bureaustoel van het merk Scandes.


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

Ik vind de bureaustoel een prachtige design hebben. Mooi gevormd en het materiaal is van kunstleer. De bureaustoel komt in een aantal delen aan, je hebt hem eigenlijk zo in elkaar gezet. Zeer gemakkelijk!


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

Ik vind het ook erg belangrijk dat de leuningen van een bureaustoel goed en stevig zijn. Hierboven op de foto zie je hoe de leuning gevormd is, dit maakt het ook extra stevig en het voelt zeer goed aan.


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

De rugleuning geeft steun in heel je rug en hoofd, dat kan je ook goed zien hoe de vorm is van de rugleuning. Ik vind het echt ontzettend comfortabel zitten.


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

Natuurlijk kan je de bureaustoel ook verstellen in hoogte. Aangezien ik zelf niet zo groot ben, heb ik hem best laag in gesteld. Voor mijn man kunnen we hem weer wat hoger zetten πŸ™‚ .


Nieuwe bureaustoel van Eyoba + Win een tegoedbon van 50 Euro!

Haha, en ja door onze Link is de bureaustoel ook helemaal goedgekeurd. Hij ligt en zit er ook erg graag op. Ik zelf ben ook ontzettend tevreden over de bureaustoel. Hij zit zeer comfortabel, geeft goede steun aan rug en hoofd een daarnaast gemakkelijk verstelbaar.

De Scandes Ydun bureaustoel kost 99 Euro en kan je kopen bij Eyoba.

Maar ik heb ook nog iets leuks voor jullie! Je kan namelijk ook nog een tegoedbon van 50 Euro winnen bij Eyoba!

Wat moet je doen om kans te maken op de tegoedbon van 50 Euro bij Eyoba?
– Volg mij via Bloglovin
– Laat in de reacties weten waarom juist JIJ de shoptegoed moet winnen.

Deze winactie begint op 6 november en loopt twee weken, dus tot en met 20 november. Na deze twee weken zal ik een winnaar uitkiezen aan de hand van de reacties en wie Eyoba en mij volgt. De winnaar krijgt dan een mailtje van mij. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog!

Ken jij Eyoba al? En wat vind jij van bovenstaande bureaustoel?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: