Nieuwe blogs ontdekken, help jij mee?


Spam je blog

Bijna elke dag lees ik zeer graag blogs, maar ik wil eigenlijk ook nieuwe blogs ontdekken. En daar heb ik jullie hulp bij nodig. Je mag natuurlijk je eigen blog spammen, maar ook jouw favoriete blogs die ik zeker moet ontdekken. Ben je bijvoorbeeld zelf geen blogger, maar volg jij bepaalde blogs die ik zeker ook moet volgen, dan hoor ik dat graag 🙂 . De blogs mogen over allerlei onderwerpen gaan, zoals beauty, fashion, lifestyle, persoonlijk, fotografie en meer!

Ik vind het namelijk ontzettend leuk om andere blogs te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen. Maar ik vind het weer niet leuk als mensen zomaar een link in een reactie achterlaten op mijn blog, deze reacties verwijder ik dan ook of verwijder de link. Je mag op mijn blog alleen je link achterlaten in de dit soort artikelen zoals ik vandaag plaats.

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Weet jij welke blogs in MOET volgen? Laat dan een reactie achter!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: