Lemony Flutter

Als je mij volgt via Instagram, dan kon je zien dat ik sinds een tijdje de Lemony Flutter in bezit heb. Eindelijk! In de Lush winkel in Rotterdam zeiden ze al dat dit het best verkochte product was op dat moment in die winkel. Zo populair dus! Vandaag laat ik jullie meer zien over de Lemony Flutter.

De Lemony Flutter is dus een nagelriemcrème dat jouw nagelriemen weer heerlijk zacht moet maken. Maar je kan de Lemony Flutter ook op andere droge plekjes van jouw lichaam gebruiken. Ik gebruik het ook vaak als gewone handcrème en op mijn ellebogen.


Lemony Flutter

Op de achterkant staat dat de nagelriemcrème handgemaakt is met verse ingrediënten. Ook zie je een leuke tekening van degene die hem gemaakt is, echt grappig om te zien! Daarnaast zie je ook tot wanneer je de nagelriemcrème kan gebruiken. Best lang nog!


Lemony Flutter

Als je het potje opent, dan komt de geur gelijk naar voren. Een heerlijke citroenen geur, love it!


Lemony Flutter

De structuur is ook echt perfect, niet te dun of te dik, en zeer goed smeerbaar!


Lemony Flutter

Hierboven heb ik mijn nagelriemen weergegeven voordat ik de nagelriemcrème heb gebruikt. Je ziet dat ze een beetje hard en beschadigd zijn.


Lemony Flutter

Als je de nagelriemcrème aanbrengt, dan zal je zien dat de het wat vettig is. Je hoeft echt niet veel te gebruiken.


Lemony Flutter

Laat het dan even intrekken en je ziet op bovenstaande foto dat mijn nagelriemen als een stuk verbeterd zijn, niet meer hard en ze zien er verzorger uit.

Ja, ik ben echt blij met deze heerlijke Lemony Flutter. Ik gebruik hem dan ook echt ontzettend vaak voor al mijn droge plekjes. Heerlijk spul!

Wil jij ook zachte nagelriemen of jouw droge plekken goed verzorgen? Neem eens een kijkje op de Lush website of bij hun in de winkel. Je betaalt voor 1 potje Lemony Flutter van 45gr. 10,65 Euro. En dat is het zeker waard!

Heb jij de Lemony Flutter als eens geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: