Mijn eigen sloffen gebreid met een breiring


Mijn eigen sloffen gebreid met een breiring

Nu het kouder begint te worden, is het ook weer tijd voor mutsen, sjaals, handschoenen en natuurlijk warme sloffen. Natuurlijk kan je deze allemaal in de winkel kopen, maar waarom zou je niet jouw eigen muts, sjaal of sloffen breien? Je kan dit echt heel gemakkelijk doen met breiringen, hier komen geen stokken van pas! Ik heb namelijk mijn eigen sloffen gebreid met een breiring, mooie kleur ook hè? 😀


Mijn eigen sloffen gebreid met een breiring

De breiringen kan je in een set kopen bij bijvoorbeeld de Zeeman voor 4,99 Euro. Er zitten dan ook verschillende maten ringen in. Hierboven zie je drie ringen, er zit er nog één ring
bij, een gele en die is iets kleiner dan de paarse. Mijn verloofde is nu hiermee bezig om een muts te maken 😀 . Je kan ook langwerpige breisets halen, hier kan je dan bijvoorbeeld weer een sjaal van maken. Bij de Zeeman of Wibra kan je ook zeer goedkoop verschillende kleuren wol halen.


Mijn eigen sloffen gebreid met een breiring

Op youtube staan echt ontzettend veel filmpjes met uitleg hoe je bepaalde dingen kan maken. Hieronder heb ik een filmpje neergezet met uitleg hoe ik deze sloffen heb gemaakt 😀 .

Ik denk dat ik in totaal zo’n twee avonden mee bezig ben geweest voor twee sloffen. Het is best veel werk, maar zeker leuk om te doen. Ik heb een dunne wol gebruikt, en daarom twee draden gebruikt, zodat het wat voller is. Hieronder het resultaat 😀 . Ze zitten echt heerlijk en ik vind ze ook gewoon echt cute 😀 .


Mijn eigen sloffen gebreid met een breiring

Ik ga zeker nog meer dingen breien, ik vind het echt super leuk!

Heb jij wel eens iets zelf gebreid?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: