Essence Sparkle Sand Top Coat


Essence Nail art Sparkle Sand

As je mij volgt via Instagram dan had je al kunnen zien dat ik deze top coat heb gedragen, de Essence Sparkle Sand Top Coat. Echt een prachtige sparkle en zanderige top coat. Vandaag laat ik jullie meer zien van dit lakje.

Ik had dit lakje al eerder voorbij zien komen op verschilende blogs en ik vond hem echt prachtig! Afgelopen week kreeg ik hem ineens van een vriendinnetje van mij. Echt super bedankt!!

Ik vind het flesje echt mooi en handig, lekker groot. Dit vind ik altijd wel fijn werken.


Essence Nail art Sparkle Sand

Ik heb de top coat over een rood lakje van L’Oréal gedaan. En de combinatie vind ik echt super!


Essence Nail art Sparkle Sand

Kijk dan hoe gaaf gewoon! ♥♥♥
Het lakken is ook echt fijn, het kwastje heeft een goede formaat. Niet te klein, maar ook niet te groot. Het neemt ook een goede hoeveelheid lak op 🙂 .


Essence Nail art Sparkle Sand

De top coat doet zijn naam ook echt eer aan, de sparkle zit er echt goed in en hij voelt ook echt zanderig. Ik ben echt dol op dit lakje! ♥♥ Ik denk dat hij best wel lang blijft zitten. Ik had gisteren een PhotoWalk en heb dus veel gedaan met mijn handen. Ik merkte dat sommige nagels een beetje gechipt waren, die heb ik dan ook bijgewerkt, maar verder was alles nog echt prima. Ik denk dus dat hij rond de 2-3 dagen wel goed blijft zitten.

De Essence Sparkle Sand Top Coat kost €1,99 en verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat vind jij van de Essence Sparkle Sand Top Coat lakje

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: