Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Je kan een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-25-euro #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 23 mei 2018 tot en met 23 juni 2018. Op 24 juni 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

61 reacties op “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

 1. Ahh super leuk, bol.com is altijd goed. Voor ieder wat wils!
  Ik waag dan ook graag een kansje.
  Ik sta ingeschreven op je nieuwsbrief en ik volg je op Facebook en IG (fennawordtgrotezus)

 2. Wat een gave actie! Bij Bol.com kun je tegenwoordig echt bijna alles kopen wat je wilt. Ik ontvang je nieuwsbrieven en volg je op twitter en facebook onder mijn volledige naam. Ook heb ik het bericht getweet 🙂 Verder volg ik op instagram onder: liesbeth6701

 3. Hoi hoi, ik krijg je mails, volg je op Instagram onder Diependaal! Op Twitter onder Clautje35 en op Facebook Claudia Diependaal. Hoe ik op Pinterest heet weet ik zo een 2 3 niet erg hè haha. Ik doe heel erg graag mee! Ik deed al mee maar zag je herinnerings mail net!

  Fijn weekend en ik zal voor mezelf vast gaan duimen. Shop tegoed van Bol is nooit weg.

  Groetjes Claudia.

 4. Mega leuk! Een van mijn favo webshops omdat ze bijna altijd hebben wat je zoekt! Ik volg je via Facebook
  Liefs Cynthia

 5. Superleuke witactie! Ik ben gek op notitieboekjes en agenda’s en ik heb eentje bij Bol gezien die ik echt ontzettend leuk vind!
  Ik heb je gevolgd onder (r….devries) en daarnaast ben ik lid van je nieuwsbrief.

  Groetjes!

 6. Oh leuk leuk leuk! Ik heb echt een fijn boek wat ik graag wil aanschaffen<3 En nu ik zelf in de lappenmand zit, en alle stress met Yara de laatste maanden zou dit wel goed van pas komen, qua een stukje rust. Ik doe dus graag mee.

  Ik volg je via verschillende social media kanalen met de naam Sassie__ en Pinterest met iliveformydream (alleen FB volg ik je niet, aangezien ik deze niet voor blog doeleinden gebruik)

  + voor extra winkans heb ik een tweet gemaakt voor deze winactie. Iedereen succes!

 7. Een bol.com cadeaucard komt altijd van pas.
  Volgde al via twitter (angelvz_82) en insta avdgpictures. ✔ Nu ook via facebook angela van de Graaf- van zijl. ✔

  Heb de tweet geplaatst zodat nog meer mensen mee kunnen doen✔ en uiteraard geabonneerd op de nieuwsbrief ✔

 8. Ik was al een liker op Facebook: Miekske Dingens en heb me zonet ook ingeschreven op je nieuwsbrief! Heel erg graag een kansje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge