Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Je kan een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-25-euro #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 23 mei 2018 tot en met 23 juni 2018. Op 24 juni 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

51 reacties op “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

 1. Wauw geweldig!!! Ik volg je al op:
  – Twitter (@Moniquee2210)
  – Instagram (Moniquee2210)
  – Pinterest (Monique van Dusschoten)
  – Facebook (Monique van Dusschoten)
  En ik had me een tijd geleden al ingeschreven voor je nieuwsbrief.

  Verder heb ik op Twitter de speciale tekst geplaatst.

  En nu maar #duimen

 2. Een leuke actie.
  Ik volg je op Twitter met @marlies16 en hier heb ik getweet.
  Ik volg je ook op Facebook: marlies.schoor
  En ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief

 3. Heerlijke prijs, kon alleen bijna niets doen want ik volg alles al, en heb de nieuwsbrief al. Wel getweet.
  FB: Maaike Manheim Twitter: @Alwiene Insta: Maaike_Manheim Pinterest: Alwiene0172

 4. Jouw nieuwsbrief krijg ik al een tijd en ik volg je op Twitter (GDrunen), Facebook en op Bloglovin.
  En is altijd leuk een Bol.com cadeaukaart! 🙂

 5. doe graag mee voor dit mooie shoptegoed, bol.com leuke winkel
  facebook profiel harry brants, ook instagram gevolgd

 6. Graag doe ik mee voor deze bol.com cadeaukaart.
  Koop regelmatig iets bij bol.com, dus hij is zeer welkom.
  Ik heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende en doe ik mee.

 7. leuk shoptegoed altijd mooi meegenomen, bol.com leuke webshop, facebook account anita kempenaers,
  instagral gevolgd

 8. Ik doe graag mee. Een cadeaubon van bol.com komt bij iedereen natuurlijk heel goed van pas. Wat kun je er niet mee bestellen tegenwoordig.
  Ik volg via Facebook (gewoon mijn eigen naam Heidie van der Steeg), op Twitter zit ik niet maar ik heb me nu ook ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 9. Wat zou die cadeaubon goed van pas komen! Heerlijk een boek bestellen om te lezen tijdens onze zomervakantie naar de zon 🙂

  Ik lees je nieuwsbrief al een tijdje. Volg je inmiddels op Twitter, Pinterest (ambergrootenboer) en op twitter (Ambeerxxxx)

 10. dit is echt zo’n fijne actie waar ik heel gelukkig van ga worden.

  Ik doe mee en heb getweet en geretweet met @erika148883.
  ik volg jullie op fb met https://www.facebook.com/erika.luit en daar heb ik gedeeld.
  ook op instagram volg ik jullie met hinderika83

  Kan hier alleen maar op hopen

 11. Hoi hoi,
  Wat een leuke win actie is dit zeg! Ik doe dan ook met veel plezier mee!

  Ik heet op Facebook Claudia Diependaal. Op Insragram Diependaal! Op Twitter Claudia35 dat heeft heel erg lang uit gestaan ik ben 43 😉. Op pinterest weet ik het niet heel zeker meer. Ook niet of ik je daar volg 😉. Je nieuwsbrief krijg ik al een hele tijd!
  Een heel fijn weekend nog met dit mooie weer, he niet ervan!

  Groetjes Claudia!

 12. Ik doe mee!

  Ik volg je op Facebook, heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en het bericht gedeeld op Twitter!

  Liefs,
  Priscilla

 13. Oh wat leuk! Ik doe graag mee, volg je op verschillende kanalen (meestal is mijn gebr.naam Sassie__ )

  Ik doe heel graag mee om wat tofs te kopen voor onze katten. Aangezien Yara is opgenomen in een kliniek, en ze nu eindelijk thuis is zou ik ze wel winnen verwennen<3

 14. Jaaaa ik doe graag mee :3 :3 :3

  Ik ben nu ruim 31 weken zwanger en zou graag iets voor de kleine kopen..

  Groetjes Fenny

 15. Superleuke winactie weer! Ik doe zeker mee
  Ik volg je op Instagram onder de naam @ilonawielinga, op pinterest onder ilonaawielinga, Twitter onder @ilonaawielinga en op Facebook volgde ik je al en ook op je nieuwsbrief stond ik al ingescreven.

 16. Niet verkeerd! Zeker met verjaardagen in aantocht. Ik volg je met deze naam op Bloglovin, en Youtube en gedeeld/volg met G+.

 17. Dat komt altijd wel b an pas! Ik doe graag mee en heb alles gedaan. Facebook Sabrina wtw, Twitter Sabcom72, insta Sabrina wtw en pinterest Sabrina

 18. Superhandige actie! Ik doe graag mee, want hierop ga ik zeker weten wel wat moois vinden! Ik volg je op twitter (@brittvanommeren) en Facebook!

 19. Wauw wat een leuke winactie! Ik volg je op Instagram en Pinterest @annatwentyseven en ben al een tijdje geabonneerd op je nieuwsbrief. Super leuk! Liefs

 20. Een bon van bol is altijd welkom! 😉 Wat een onwijs leuke actie zeg, ik doe graag mee om met de bon een nieuw mandje voor mijn lieve allesie hondje max te kopen! 😉 Zijn puppyperiode is voorbij, dus tijd voor een nieuw mand waar de tandjes niet meer in staan hahaha.
  Ik volg je op twitter, insta en facebook!
  Groetje van Ilsiee

 21. Wat een super mooie prijs. Ik volg je via Facebook en Instagram met Kristel Gubbels-Daemen

  Ik ontvang je nieuwsbrief. Twitter heb ik niet helaas

 22. Hier MOET ik natuurlijk gewoon aan mee doen!! Ik hou enorm van lezen en mijn zoontje ook dus deze cadeaubon van de bolle blauwe man is zeer welkom!! Ik volg op Facebook met Mariska Zonneveld en op instagram met HeavenLeighBooks.. daarnaast ben ik al lid van de nieuwsbrief!!

 23. Oh wat leuk! Dit zou echt heel erg cool zijn! Dan kan ik dat ene waterverfsetje kopen wat ik al een tijdje wou gaan aanschaffen! Ik volg je nu al even op instagram onder de naam ‘insideannelieshead’, dit is namelijk het enige platform die ik dagelijks gebruik! Op je nieuwsbrief ben ik al even geabonneerd (leuke gratis goodies zitten daarbij trouwens!) Ik ben benieuwd wie er zal gaan winnen!
  xxx Annelies van de blog ‘Inside Annelies’ Head’ 🙂

 24. Ik zou van die cadeaukaart meteen stencils kopen voor mijn Bullet Journal 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Pinterest: lindavanduren/

  groetjes Linda

 25. Geweldig!Ik doe natuurlijk mee om wat leuke boekjes te scoren voor in het vliegtuig 🙂 en een moederdag cadeautje voor mijn moeder die in polen woont.

 26. Heel erg graag!!! Wij bestellen wel vaker bij bol.com. Echt heel goed. Ze hebben meestal ook wel die dingen wat wij nodig hebben en dat is fijn! Gr van Marina 😁

 27. WWat een gave winactie! Ik spaar momenteel voor een nieuwe camera en dan zal zo’n cadeaubon van Bol.com echt heel erg van pas komen! Ik heb alles gedaan wat moet onder de naam beautyb_nl of onder mijn blog The Beautyboulevard! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge