Mijn leven in foto’s #8


Mijn leven in foto's #8
Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !

Twee weken terug mocht ik mijn bruidsjurk weer passen. Mijn vriendinnetje heeft toen weer mijn kapsel gedaan en mijn make-up, zodat we konden kijken hoe alles bij elkaar stond. Mijn jurk, kapsel, make-up en sieraden. Echt alles was perfect!! Op de foto zie je mijn haren in de krul, dit is natuurlijk niet het eindresultaat van mijn bruidskapsel, maar wilde dit toch al wel aan jullie laten zien want deze krullen zijn gemaakt met de Carmen TrueCurls die ik laatst ontving ik de goodiebag van het Carmen Beauty Event. Ziet er echt gaaf uit toch?!

Bij La Nova hebben ze nu mijn jurk helemaal afgemeten op de laatste dingetjes en nu wordt hij nog een beetje vermaakt en dan is hij klaar om meegenomen te worden. Mijn schoenen heb ik die dag ook meegenomen naar huis zodat ik die kan inlopen 🙂 .


Mijn leven in foto's #8
Aaaaah cutie toch?! 😀


Mijn leven in foto's #8
Bij de Nationale Nederlanden waren ze afgelopen week bezig om deze marathonlopers erop te plakken. Geloof me, het is echt huge!! Hier zijn ze wel een aantal dagen mee bezig geweest 😀 .


Mijn leven in foto's #8
Afgelopen zaterdag hadden we met onze organisatie PhotoWalks Nederland weer een PhotoWalk te Haarlem, maar nu ook voor het eerst een workshop over avondfotografie. Het was echt een succes, we waren met 24 man/vrouw en ze hebben veel geleerd, ook ik heb ook weer wat leuke dingen geleerd 🙂 .


Mijn leven in foto's #8
Heerlijk!!!


Mijn leven in foto's #8
Even een lightpainting sessie. Dit is met een lamp “getekend” door mijn verloofde en wij met 10+ fotograferen hebben de foto gemaakt. Langer sluitertijd van ongeveer 30 sec en tekenen maar! Dit is het resultaat geworden 😀 .


Mijn leven in foto's #8
Link kan er altijd zooooo schattig bij liggen 😀 .


Mijn leven in foto's #8
Goodbye oude kantoor. Met ons werk zijn we namelijk verhuisd.


Mijn leven in foto's #8
En dit is ons nieuw kantoor op verdieping 20+, lekker hoog dus haha en een prachtig uitzicht hebben we!


Mijn leven in foto's #8
Even heerlijk gezocht eten 😀 .


Mijn leven in foto's #8
En de Pukka staat ook al klaar om meegenomen te worden naar Frankrijk.


Mijn leven in foto's #8
Even productfoto’s maken 😀 .


Mijn leven in foto's #8
Mijn verloofde heeft deze foto van mij gemaakt. Ik heb hier de VR bril Ritech op, echt een gaaf ding en mijn review kan je hier lezen: VR Gadgets Ritech & Google Cardboard.

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: