Leuke en grappige zoekresultaten #18 met o.a. blijft American horror story eng, bestelling annuleren en bergmeer Luxemburg


Leuke en grappige zoekresultaten #18 met o.a. blijft American horror story eng, bestelling annuleren en bergmeer Luxemburg

Het is begin september, en dat betekent dat het weer eens tijd eens om de statistieken van mijn blog te bekijken. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Bepaalde onderwerpen zet ik dan weer in mijn Bullet Journal, zodat ik hier later weer artikelen over kan schrijven. Verder is het ook echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien, zoals bijvoorbeeld Bergmeer Luxemburg, blijft American horror story eng en bestelling annuleren.

rosita hemdjes
Die ken ik niet 🙂 . Hoe zien ze eruit?

bergmeer luxemburg
Bergmeer? Dat ken ik niet. Luxemburg wel 🙂 . Echt een prachtig land! Wil er weer graag eens naar toe!

blijft american horror story zo eng
American horror story is echt niet zo eng hihi. Vond het juist met het circus gedeelte erg saai, we zijn toen ook gestopt om te gaan kijken. De eerste twee delen vond ik echt helemaal geweldig, Murder House en Asylum.

een maand geen frisdrank
Wat dacht je van helemaal geen frisdrank meer drinken?

knopen borstel
Met een borstel kan je inderdaad knopen uit je haar halen.

ontploffing op toilet daarna moe
Dat klikt niet best!

primabelle stof wat is dat
Iemand een idee?

rituals telefoonhoesjes
Heeft Rituals telefoonhoesjes?

En hieronder een aantal leuke en grappige zoekwoorden die mensen hebben gebruikt in de zoekbalk op mijn blog 🙂 .

Laat het los
Zal ik zeker doen!

Indienen
Wat wil je graag indienen?

wat moet ik doen als ik blut ben
Niet zoveel uitgeven, bewust omgaan met je geld en jouw inkomsten en uitgaven bijhouden.

bestelling annuleren
Welke bestelling wil je graag annuleren?

Simoliaanse begraafplaats
Hmm…ik weet niet wat ik hiervan moet denken…Zeer bijzonder dat je dit op mijn blog zoekt…

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten van afgelopen maand 😀 .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: