Gelukkig nieuwjaar + blogdoelen 2016


Gelukkig nieuwjaar + Blogdoelen 2016

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van 🙂 . Wij hadden zelf geen vuurwerk, maar we konden wel genieten van de mooie siervuurwerk in de omgeving. Nu het alweer 2016 is, wil ik graag met jullie mijn blogdoelen voor dit jaar delen. Het zijn er best veel, dus kijk en geniet mee!

Thema’s
Als eerste wil ik het over de thema’s hebben. Ik heb natuurlijk op elke werkdag een vaste thema, zoals op maandag “beauty”, op dinsdag “lifestyle”, op woensdag “fotografie” op donderdag “fashion” en op vrijdag “gadgets”. Ik heb geen vaste niche en ik schrijf gewoon over de dingen die mij zeer interesseren. Ik wil echter wel iets minder over gadgets gaan bloggen. Ik merkte namelijk dat ik steeds minder inspiratie kreeg om hierover te gaan bloggen. Natuurlijk zal er hier en daar nog wel een artikel komen over gadgets, maar dit zal dan vooral in het weekend zijn.

Mijn blogindeling voor dit jaar zal zijn:
Maandag & dinsdag: beauty & lifestyle
Woensdag: fotografie
Donderdag & vrijdag: fashion
Zaterdag: random artikel of persoonlijk
Zondag: random artikel of persoonlijk

De artikelen komen gewoon op elke werkdag om 9:00 uur online en in het weekend om 13:00 uur.

Reviews en blijvende onderwerpen
Er zullen ook meer reviews van producten online komen, dit zal vooral op een werkdag zijn. Zoals jullie weten schrijf ik elke twee weken een artikel over wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, dit artikel zal ook zeker nog blijven en komt vooral in het weekend online. Daarnaast schrijf ik natuurlijk ook gewoon over de series en films die we graag zien of hebben gezien. Ook wil ik meer gaan DIY-en en hier over schrijven. Mijn doel is om elke maand 1 DIY project op te zetten.

Uitgebreidere artikelen
Ik wil ook meer uitgebreide artikelen schrijven en dingen uitzoeken en verwerken in een artikel. Ik heb nog zoveel mooie en fijne ideeën, deze zullen dan ook snel uitgevoerd worden.

Filmpjes
Een ander ding waar ik me mee bezig wil houden is het maken van filmpjes. Ik heb hier lang over nagedacht en ik denk toch echt dat het tijd wordt om dit te gaan doen. Dit wil ik nog helemaal gaan uitzoeken voor mezelf, maar dit is wel een doel voor 2016.

Winacties
Winacties, daar zijn we natuurlijk allemaal echt dol op. Voor dit jaar wil ik dan ook elke maand een winactie houden waarmee je leuke dingen kan winnen. Minimaal 12 winacties dus dit jaar!

Fotografie
De laatste tijd hebben we niet veel gefotografeerd, maar ik wil me zeker weer meer mee bezig houden met fotografie en hier ook meer over gaan schrijven. Tips & tricks, maar ook mijn fotografie aan jullie laten zien.

Blog onderhouden
Elke dag ben ik bezig om mijn blog te onderhouden. Ik doe ontzettend veel dingen hieraan, zoals artikelen verbeteren, opschonen, layout verbeteren etc. Dit zal dit jaar ook nog meer gebeuren en meer verbeteringen komen eraan. Mijn layout zal dit jaar ook nog een stuk gaan veranderen, maar hier komt binnenkort meer informatie over.

Meer interactie via Social Media
Ik merk dat ik dit nog wel lastig vind, ik probeer zoveel mogelijk via Social Media berichten te plaatsen en te reageren bij anderen, maar ik wil dit nog meer doen. Ook via Facebook wil ik meer berichten plaatsen, tips en tricks, persoonlijke dingen en meer interactie met jullie als lezer. Hier ga ik echt nog aan werken.

Van mijn blog een bedrijfje maken
En dit is mijn grote droom en hier wil ik ook echt naar toe werken. Ik wil namelijk van mijn blog een bedrijfje maken en dit is mijn grootste doel voor dit jaar. Hier ga ik dan ook echt keihard voor werken.

Heb jij nog leuke ideeën, opmerkingen, tips etc. voor mijn blog of hoe ik mijn blog kan verbeteren. Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Alles is welkom!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: