Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek (t.w.v. max 30 Euro) naar keuze!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Je kan een super mooie LEUCHTTURM1917 notitieboek (t.w.v. max 30 Euro) naar keuze winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Je kan een LEUCHTTURM1917 notitieboek (* Dit is een affiliatie link) naar keuze winnen. Er zijn zoveel verschillende soorten, met lijntjes, met punten, blanco versies en in verschillende kleuren en maten. Klik op de link om alle soorten LEUCHTTURM1917 notitieboeken te bekijken. Zelf gebruik ik een LEUCHTTURM1917 notitieboek als mijn Bullet Journal.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een LEUCHTTURM1917 notitieboek via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-leuchtturm1917-notitieboek-naar-keuze #LEUCHTTURM1917 #BulletJournal”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 18 april 2018 tot en met 18 mei 2018. Op 19 mei 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: