Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek (t.w.v. max 30 Euro) naar keuze!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Je kan een super mooie LEUCHTTURM1917 notitieboek (t.w.v. max 30 Euro) naar keuze winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Je kan een LEUCHTTURM1917 notitieboek (* Dit is een affiliatie link) naar keuze winnen. Er zijn zoveel verschillende soorten, met lijntjes, met punten, blanco versies en in verschillende kleuren en maten. Klik op de link om alle soorten LEUCHTTURM1917 notitieboeken te bekijken. Zelf gebruik ik een LEUCHTTURM1917 notitieboek als mijn Bullet Journal.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een LEUCHTTURM1917 notitieboek via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-leuchtturm1917-notitieboek-naar-keuze #LEUCHTTURM1917 #BulletJournal”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 18 april 2018 tot en met 18 mei 2018. Op 19 mei 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

37 reacties op “Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek (t.w.v. max 30 Euro) naar keuze!

 1. Wat een mooie notitieboeken! Ik zou gaan voor het vijfjarendagboek 🙂 ik volg je op Twitter (@jolandaheida) en op pinterest (@tantejan).

 2. Mijn huidige BUJO is bijna vol en heb nog geen ervaring met de LT maar zeer benieuwd.
  Het zou ook leuk zijn om dan een vergelijking te maken op mijn blog van deze met mijn oude.
  Ik heb je gevolgd op Facebook Yassmin Ben el Aouad (ja dat is mijn hele naam haha)
  Helaas geen Twitter dus kan niet tweeten, wel geabonneerd op de nieuwsbrief.

 3. He leuk! Deze kan ik als ik zou winnen reviewen op mijn nieuwe blog! Ben nog niet begonnen met bullet journallen dus deze zou ik echt goed kunnen gebruiken!

  Ik volg je op instagram (dit is de enige vorm van sociale media die ik dagelijks gebruik!) onder de gebruikersnaam @insideannelieshead.

  Ben inmiddels gesubscribed op je nieuwsbrief (ik wist niet dat je die had)
  en heb het zinnetje getweet zoals je zei!

  Moge de beste winnen!

 4. Ik doe mee met deze winactie. Ik volg je via Instagram Vera Onverwagt en heb mij ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 5. Jaa een nieuw bulletjournal starten in een mooi felgekleurd leuchtturm 1917 notitieboek! Als ik mag kiezen wordt het de royal blue of de gele soft cover 😇Ik volg op pinterest en Facebook (Jill Muller) en ik was al ingeschreven op de nieuwsbrief!

 6. Ik gebruikt notitieboekjes voor mijn creatieve ideeën.
  Ik vind het Leuchtturm1917 notitieboekje limited edition medium A5 dotted metallic brons erg leuk. Liever nog met gelinieerd papier, maar die zag ik zo snel niet bij Bol.
  Ik volg je op Bloglovin’ (myr meer) en ik ben geabonneerd op je nieuwsbrief.

 7. Ik wil al tijden een bujo/art journal beginnen! Ik ben erg creatief en het lijkt mij heerlijk om op deze manier wat ontspanning te vinden en lekker positief bezig te zijn! Daarnaast ben ik echt verslaafd aan het maken van lijstjes op die manier hou ik mijn hoofd “leeg” en rustig. Ik denk echt dat ik dit gewoon eens moet gaan proberen.. Op instagram volg ik met HeavenLeighBooks en Facebook: Mariska Zonneveld

 8. Wow, wat een mooi notitieboek.
  Kan deze mooi gebruiken als dagboekje.
  Ik heb geen Social Media, maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 9. Heb bij artikel op FB duim omhoog gezet en gedeeld, Op Instagram een reactie geplaatst, volg je op Bloglovin. Zie dat je al aardig op weg bent naar de 1.000 duimen op FB.. gaat lekker.
  Ik zou graag de XL- MasterClassic geruit ROOD willen winnen.
  Groetend, PaJacq

 10. Ik volg je via fb (patricia lubbertje-boutje) en via insta (p.lubbertje). Ik ben geabonneerd op je nieuwsbrief. Ik maak graag kans op zo’n mooi notitieboek (met puntjes) Ik wil graag een bulletjournal gaan beginnen, dus dit zou goed uitkomen.

 11. Leuke actie, ik maak graag kans! Ik volg je op alle social media onder de naam Jolijn Doelman. Ook heb ik beide extra stappen gedaan !

 12. ik volg je op twitter, facebook, printerest ik ben al heel lang lid van je nieuwsbrief ik kan zo een boekje erg goed gebruiken om mijn afspraken er in te noteren. Want door drukte vergeet ik nog wel eens wat. En ik heb het bericht ook geretweet op twitter

 13. Mijn bullet journal van Moleskine die ik nu gebruik is bijna vol, dus het zou ideaal zijn als ik deze winactie zou winnen. Ik heb al veel goeds gehoord over de notitieboekjes van Leuchtturm, dus ik ben er heel erg benieuwd naar. Ik volg je op Facebook en daar is mijn gebruikersnaam Lara Kemps. Kusjes!

 14. Leuk. Ik wil ook graag een bullet journal starten dus ik doe graag mee.
  Facebook: Sue Hin
  Ik heb hem geliked en gedeeld.

 15. Wat een superleuke actie! Ik doe gráág mee! 😀

  Ik volgde je overal al én heb getweet, lid van je nieuwsbrief was ik ook al! 😉

  A3ana, @A3anadeR, Adriana de Ruiter

 16. Ik vind deze roze echt heel mooi dus ik doe graag mee 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)

  groetjes Linda

 17. Ja, zo leuk en ik doe heel graag mee…..
  Op al je soc.med.k. volg ik je al.
  Ik heb ook getweet wat nodig is voor de extra kans….

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

  * Facebook pagina van Miss Sentinelli.
  * Twitter (@Sentinelli).
  * Instagram
  * Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge