Mijn leven in foto’s #103 – Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Het is alweer dinsdag! Afgelopen weekend hadden wij twee verjaardagen, van mijn vader en van mijn schoonvader. Daarom komt het artikel over mijn leven in foto’s vandaag online in plaats van in het weekend. We hebben de afgelopen tijd veel leuke dingen meegemaakt. We hebben heerlijk gewandeld, mijn man is terug vanuit de Filipijnen en we hebben allebei een nieuwe iPhone! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Thomas houdt (net als ik) enorm veel van buiten zijn en lekker wandelen. We hebben dan ook veel gewandeld op de dagen dat het erg mooi weer was. Thomas vindt molens enorm leuk! “Draai draai” zegt hij dan, aawww, hoe cute!!

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Ik was al een behoorlijke tijd enorm benieuwd naar deze blackhead maskers. Natuurlijk laat ik mijn review binnenkort ook zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Awww kijk eens hoe cute deze twee bij elkaar liggen! Zo lief he! Het zijn dikke maatjes van elkaar, echt super leuk om te zien.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Pakketjestijd!!! Bij het laatste pakketje kwam de postbode vrouw ons halt roepen toen wij onderweg waren haha. Toch wel ernstig als de postbode je zo goed kent en je halt gaat roepen haha. Wel enorm lief van haar! Ik ben echt blij met haar als postbode, ze doet haar werk enorm goed. En dat mag ook wel eens gezegd worden toch!

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Yeahh!! Mijn man kwam weer naar huis vanuit de Filipijnen! Oof! Wat hebben wij hem gemist zeg!! Ik ben echt enorm blij dat hij weer thuis is. En ik ben ook enorm jaloers op hem haha, wat een prachtige plekken is hij geweest zeg. Een aantal foto’s kan je al zien op zijn Instagram account.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Omdat Thomasje hem ook enorm miste, gingen we met zijn tweeën verven en maakte ik van zijn kunstwerk een vliegtuigje. Dat vond hij echt super tof en riep de hele tijd PAPAAA!! Awww! Hoe lief!!

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

En daar was hij dan!! Eindelijk thuis na een vlucht van 17 uur! Phoe!! En zo lief, hij had ook een cadeautje voor Thomas meegenomen. Thomas is er zeer blij mee en speelt er dagelijks mee. Ook is hij enorm blij dat zijn papa weer terug is!

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Die zondag wilden we ook nog wat leuks gaan doen. En besloten we naar Slot Loevestein te gaan. We wilden eerst met de boot vanuit Gorinchem gaan, maar die ging helaas niet. Toen besloten we om met de pont te gaan. Thomas vond dat echt geweldig! Helaas was het bij Slot Loevestein enorm druk, dat we niet normaal dichtbij konden parkeren (moesten verder gaan met treintje) en besloten om een ander keer te gaan.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Yesss! Daar is hij dan! Mijn Stampin’ Up bestelling! Wow, wat een super toffe items zitten erin! Ik ga hier vele leuke dingen mee maken! Natuurlijk ga ik daar ook nog over schrijven op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Het was ook weer tijd om nieuwe schoenen te gaan kopen voor Thomas. Onze kleine man groeit echt hard! Hij vind deze schoenen echt mooi en laat zijn nieuwe schoenen dan ook graag zien aan anderen haha.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Afgelopen weekend hadden wij de verjaardagen van mijn vader en schoonvader. Bij mijn ouders hebben ze een tractor (of trekker zoals wij het altijd zeggen haha) staan. Thomas vindt deze echt geweldig om mocht deze ook mee naar binnen nemen om lekker op te gaan spelen.

Mijn leven in foto’s #103 - Wandelen, verjaardagen en nieuwe iPhone XS

Yesss! Daar is hij dan! Mijn nieuwe iPhone Xs in het goud! Ik mocht mijn abonnement bij t-Mobile verlengen en ik besloot deze te gaan nemen. Wow, wat een geweldige telefoon! Hier ben ik echt enorm blij mee! Ook hier ga ik snel een uitgebreid artikel over schrijven!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: