Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Een tijdje geleden heb ik nieuwe Wehkamp kleding gekocht, zoals een aantal nieuwe jurkjes, een jump suit en een blazer met topjes. Van de week had mijn man een top stagiaire en zij heeft van mij een aantal foto’s gemaakt. In dit artikel laat ik jullie dan ook de foto’s zien die zij heeft gemaakt van mijn nieuwe blazer en een topje.

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Kaylee is enorm geïnteresseerd in fotografie en wil ook een opleiding daarin volgen. Van de week liep ze snuffelstage bij mijn man (PhotoSolutions). Kaylee kan je volgen via Instagram, daar heeft ze ook al hele mooie foto’s staan.

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Ik draag enorm graag blazers en vesten en ik wilde graag wat nieuwe items met fellere kleuren hebben. Mijn vriendinnetje kwam via Wehkamp een aantal super toffe items tegen en ik zag deze gele blazer en een groen/zwart topje voorbij komen. Deze vond ik gelijk helemaal geweldig en besloot om deze te gaan bestellen samen met nog wat jurkjes en een jumpsuit. Deze laat ik nog wel een keer zien, het is nu te koud om hierin rond te lopen haha.

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Kaylee heeft deze geweldige foto’s van mij gemaakt. Ze heeft tijdens haar snuffelstage veel kennis opgedaan en ze vond het ook enorm leuk om bij mijn man stage te mogen lopen.

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

Het was wel erg koud zonder blazer haha, maar hé, alles voor de foto he 😉 !

Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!

De blazer is van We Fashion en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De blazer kost 44,99 Euro en deze kan je kopen bij Wehkamp.

Het topje is van Miss Etam, maar is helaas uitverkocht bij Wehkamp. Wel zag ik hem nog op de website van Miss Etam zelf staan: Miss Etam top. Daar kost hij 5 Euro en is alleen nog in maat S verkrijgbaar. Wil je hem kopen en heb je maat S, wees er dan dus snel bij!

Ik ben enorm blij met deze foto’s van mijn nieuwe kleding! Kaylee, enorm bedankt!

Bij welke (web)winkel koop jij jouw kleding graag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: