Op zoek naar een nieuwe boxspring bed

Op zoek naar een nieuwe boxspring bed

Inmiddels wonen mijn verloofde en ik al meer dan 6 jaar samen in ons jaren 20 huisje. Ons tweepersoonsbed is alweer ouder dan 10 jaar en we zijn eigenlijk op zoek naar iets nieuws. We hebben een bed met schotelbodems en ons bed is eigenlijk wel een beetje af. We willen gaan kijken naar een nieuwe boxspring bed. Ik heb een handige webshop gevonden met vele verschillende boxspring bedden en wil deze graag met jullie delen.

Het gaat namelijk om Boxsprings.nl (* helaas bestaat deze website niet meer), de grootste boxspring webshop van Nederland. Je hebt hier echt ontzettend veel keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit vlakke boxspring bedden, verstelbare boxspring bedden of elektrische boxspring bedden, maar ook uit boxspring matrassen, beddengoed en boxspring accessoires. Of wil je juist een boxspring van een bepaald merk, dan is dat ook mogelijk! Ze hebben boxspring bedden van bijvoorbeeld Auping, Brinkhaus, Van Landshoot en meer mooie merken! Maar natuurlijk is het ook belangrijk om te kunnen kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren en of je een éénpersoons- of tweepersoons boxspring bed wilt.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat de boxsprings van goede kwaliteit zijn, maar ook dat ze een goede prijs hebben. Bij Boxsprings.nl heb je veel mooie aanbiedingen.

Ik heb hieronder een aantal tweepersoons boxspring bedden weergegeven die wij erg mooi vinden en sommige hebben zelfs een fijne korting.

Icebox Boxspringset

Bovenstaande Icebox Boxspringset vind ik erg mooi! Mooi licht van kleur en de design vind ik echt top! Deze kost € € 569,00 in plaats van € 669,00!

Millwall complete boxspringset Zwart

Of wat dacht je van deze Millwall complete boxspringset Zwart met een soort nachtkastje :). Deze vind ik echt top en deze heeft echt een heerlijke korting, deze kost namelijk € 369,95 in plaats van € 669,95! Wow!

Malaga complete boxspringset

En bij bovenstaande Malaga complete boxspringset vind ik de textuur van het bed echt super mooi! Deze is wel iets duurder, maar heeft ook weer een fijne korting, deze kost namelijk € 899,95 in plaats van € 1.149,95.

Ze hebben zeer mooie boxspring bedden te koop staan voor een fijne prijs :). Wat ook echt top is, is dat je achteraf mag en kan betalen. De levering + montage is tot in de slaapkamer, een zeer goede service dus. En dat vind ik echt belangrijk. Daarnaast kan je zelf ook de gewenste leverdatum opgeven en ze leveren door heel Nederland en België. En je krijgt ook nog eens minimaal 2 jaar garantie, echt top!

En dan hebben ze nu ook nog een fijne kortingsactie. Als je namelijk de kortingscode Najaar2014 gebruikt, dan krijg je 7,5% korting op alles! De kortingscode is geldig tot en met 30 november!

Ken jij Boxsprings.nl al? En wat vind jij van boxsprings bedden?

Dit artikel is in samenwerking geschreven.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: